Athénée Palace Hilton îndrumă tinerii care își doresc o carieră hotelieră

Athénée Palace Hilton îndrumă tinerii care își doresc o carieră hotelieră
person Horeca
access_time_filled

cariereAthénée Palace Hilton se alătură celor peste 100 de hoteluri Hilton Worldwide implicate în programul Careers@Hilton pentru adolescenți.

Hilton Worldwide a anunțat recent lansarea Careers@HiltonLive, un program educativ dezvoltat la nivel european, care însumează peste 300 de evenimente în peste 100 de hoteluri Hilton Worldwide din 25 de țări. Acesta este al doilea an consecutiv în care Hilton Worldwide găzduiește această inițiativă importantă ce are ca scop dezvoltarea percepției tinerilor asupra carierelor din industria hotelieră.

În acest an Careers@HiltonLive își dorește să inspire și să informeze generațiile viitoare în legătură cu oportunitățile create în industria ospitalității. Prin îndrumările și sfaturile referitoare la abilitățile necesare în carieră, programul oferă tinerilor o viziune realistă asupra planului profesional și a posibilităților de acces în cariera dorită. Grație echipei de experți Hilton Worldwide, mii de tineri din regiune vor avea astfel parte de sfaturi direct de la sursă fiind îndrumați de profesioniști în domeniu.

Athénée Palace Hilton se alătură programului prin găzduirea a numeroase evenimente în cadrul cărora elevi de școală generală și liceu vor fi invitați la hotel pentru a primi ponturi și sfaturi practice de la angajații Hilton.

Linda Griffin, director general Athénée Palace Hilton București, afirmă: „Tinerii se confruntă de ceva timp cu o perioadă de mari provocări pe piața muncii, de aceea este cu atât mai important să ne asigurăm că beneficiază de sfaturi și informatii valoroase despre opțiunile disponibile precum și despre aptitudinile și atributele necesare pentru o carieră de succes în sectorul hotelier”.

Sectorul turistic angajează în prezent 255 milioane de oameni la nivel global și se așteaptă să genereze alte 73 de milioane de noi locuri de muncă până în 2022, contribuind astfel semnificativ la rezolvarea problemelor cu care se confruntă tinerii în prezent.

Această inițiativă oportună va aduce în prim-plan trăsăturile pe care angajatorii le caută, multiplele roluri pe care domeniul ospitalier le oferă, de la management și menaj la marketing și IT, precum și multiplele forme disponibile, de la programele de practică la cele de „management fast track”.

Hilton Worldwide va adăuga în următorii ani peste 135 de hoteluri la portofoliul deja existent de 240 de proprietăți din Europa, iar locurile de muncă și cele de practică, precum și abilitățile oferite vor crește semnificativ.

„Suntem entuziasmați de multiplele oportunități pe care această industrie le oferă și suntem încântați să putem realiza acest lucru prin intermediul acestui program”, se arată în comunicatul trimis de Athenee Palace Hilton.

cursuriindustriahotelieraCareers@HiltonLive urmează lansarii de la începutul acestui an a ziarului marca Hilton Worldwide și International Youth Foundation în care sunt propuse soluții pentru reducerea ratei șomajului în rândul tinerilor, soluții pe care sectorul ospitalier global, prin poziția sa unică, le poate oferi. Cu titlul „Creating opportunities for Youth in Hospitality”, programul pune în lumină încercările economico-sociale prin care tinerii sunt nevoiți să treacă și propune industriei ospitaliere un plan de acțiune ce vizează crearea căilor de acces pentru această forță de muncă emergentă. 

Pentru informații suplimentare cu privire la evenimentele Careers@HiltonLive, puteți accesa: www.facebook.com/hiltoncareers sau  www.hiltonworldwide.com/careers.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302