Joseph Hadad și-a deschis oficial propriul restaurant

Joseph Hadad și-a deschis oficial propriul restaurant
person Horeca
access_time_filled

chefjosephhadadChef Joseph Hadad și-a inaugurat oficial aseară propriul restaurant, care îi poartă numele, un loc pe care și-l dorește un reper al gastronomiei bucureștene, după cum ne-a declarat. Restaurantul este situat în nordul Bucureștiului, în zona Aviatorilor, pe strada Ion Cantacuzino și are o capacitate totală de circa 160 de locuri, dintre care 54 de locuri la etajul 1 al clădirii, 35 de locuri la mansardă și 70 de locuri pe terasă.

Inaugurarea restaurantului este un vis mai vechi al lui Joseph Hadad. „Să-mi deschid propriul restaurant este un vis mai vechi de-al meu, care iată se împlinește acum”, ne-a spus acesta. Întrebat de ce și-a dorit să-și deschidă un restaurant al lui, acesta ne-a spus foarte deschis: „Sincer, m-am săturat să lucrez pentru alții. Sunt de 16 ani în România, am muncit în 2 restaurante de top, Casa Vernescu și apoi la Aqua, dar întotdeauna am visat să am propriul meu restaurant. Mie îmi place să fiu liber în bucătărie, să am libertatea să îmi pun în aplicare toate ideile”.

Noul restaurant, de lux am spune, după ce l-am văzut aseară, are un specific mediteranean-franțuzesc și își propune să surprindă gurmanzii cu un meniu gândit integral și pregătit minuțios de chef Joseph Hadad. Tocmai de aceea bucătarul nu și-a dorit un restaurant cu o capacitate mare. „Nu am vrut un restaurant mare pentru că preparatele mele sunt migăloase și fiecare farfurie trebuie minuțios lucrată”, ne-a spus acesta.

restaurantjosephhadadReferitor la zonă, Joseph Hadad ne-a spus că după părerea sa este cea mai frumoasă zonă din București. „Zona am ales-o pentru că e liniștită, nu am căutat aglomerație. Vreau ca oaspeții mei să mănânce în liniște și să se bucure în tihnă de preparatele mele. Zona e după părerea mea cea mai frumoasă din București. Și casa e superbă, este o clădire istorică. Asta am căutat. Am renovat-o și am păstrat arhitectura clădirii”, ne-a spus acesta, care a adăugat că spațiul a fost închiriat.

Joseph Hadad s-a stabilit în România în 1997 și vreme de 14 ani a dezvoltat conceptul de „gourmet cuisine” la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocări, devenind partener și Executive-Chef al cunoscutului restaurant Aqua, din Herăstrău. Din 2012, Joseph Hadad face parte din juriul Top Chef.

După părerea noastră, restaurantul Joseph are toate atuurile să se impună pe piață: un proprietar cunoscut și apreciat în piață, o poziționare strategică, o locație istorică, un design unic și nu în ultimul rând prețuri corecte, așa cum promit reprezentanții restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302