Worldhotels și-a adăugat 31 de hoteluri în portofoliu în primul semestru din 2013

Worldhotels și-a adăugat 31 de hoteluri în portofoliu în primul semestru din 2013
person Horeca
access_time_filled

hotelepoqueGrupul internațional de hoteluri independente Worldhotels, care are în portofoliu și un hotel din România, Epoque Hotel din București, a anunțat că în primul semestru al acestui an și-a adăugat 31 de hoteluri în portofoliu, însumând aproape 6000 de camere. Noile proprietăți afiliate la Worldhotels sunt localizate în destinații cheie și reprezintă unele dintre cele mai frumoase hoteluri și resorturi de lux din lume.

Potrivit reprezentanților Worldhotels în primele 6 luni ale acestui an au aplicat 186 de hoteluri pentru a deveni membri Worldhotels, însă doar 31 dintre cereri au fost acceptate. Procentul mic de hoteluri acceptate subliniază angajamentul grupului de a oferi clienților cele mai bune unități de cazare, spun reprezentanții Worldhotels.

Cele 31 de hoteluri acceptate includ 17 hoteluri în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), 3 hoteluri în America de Nord și de Sud și 11 hoteluri în regiunea Asia Pacific.

În 2013 strategia noastră rămâne aceea de a completa portofoliul nostru de aproape 500 de hoteluri în 250 de destinații la nivel global cu hoteluri unice, în noi destinații. Nu există 2 locuri asemănătoare în lume și vrem sa hotelurile noastre, prin unicitatea lor, să reflecte acest lucru„, a declarat Robert Hornman, Managing Director Worldhotels. 

Hotelul Epoque din București este singurul hotel din România membru Worldhotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302