Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013

Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013
person Horeca
access_time_filled

TTRnoiembrie2013Ediția de toamnă 2013 a Târgului de Turism al României se va desfășura în perioada 14 – 17 noiembrie, în Pavilioanele C1, C2, C4 – C5 din incinta centrului expozițional Romexpo, și se va axa, în principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă, atât în România, cât și în străinătate, au anunțat organizatorii pe site-ul evenimentului.

Înregistrând o creștere semnificativă față de anii trecuți, Târgul de Turism al României ediția de primăvară 2013 a avut rezultate vizibil mai bune: 275 de standuri ocupate, vânzări de 12 milioane de euro și un număr de peste 30.000 de vizitatori, potrivit estimărilor Federației Patronatelor din Turismul Românesc, confirmate de datele oficiale ale Romexpo.

În aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României din această toamnă, se va desfășura ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Evenimentul este un reper anual unde specialiștii din domeniul horeca se pot întâlni și pot afla cele mai recente tendințe în materie. Manifestarea se adresează tuturor producătorilor și distribuitorilor de mobilier și echipamente specifice pentru structuri de primire, unități de alimentație publică, catering, fast-food, accesorii pentru bucătarii profesionale, întreținerea curățeniei și igienei, cosmetice pentru hoteluri și restaurante, producătorii și distribuitorii de echipamente electronice, audio-video, soft și hard pentru structuri de primire și unități de alimentație publică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302