S-a deschis Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea

S-a deschis Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea
person Horeca
access_time_filled

informareturisticavalceaVineri, 13 septembrie a.c. s-a inaugurat Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea, obiectiv realizat din fonduri europene, în valoare de aproximativ 1,3 milioane lei, informează Portalul Național de Administrație Publică.

„Vâlcea este un județ cu potențial turistic aflat, dacă nu mă înșel, printre primele patru din țară. Dar ce este mai important de subliniat este faptul că potențialul turistic al nostru acoperă toate palierele, în afară de litoral, Vâlcea cuprinde absolut tot spectrul de oferte de la turism montan, balnear, cultural, agro-turism. Putem fi chiar și o alternativă a litoralului prin prisma lacurilor cu apă sărată din județ. Se pot diversifica și pe alte paliere aceste oferte turistice, de la Transalpina până la drumul vinului să spunem, așadar Vâlcea poate fi locomotiva turismului românesc. Dar niciuna dintre acestea nu ar putea fi cunoscută fără o promovare. De aceea Centrul inaugurat astăzi vine să întregească ecuația turistică: Potențial – Promovare – Profit”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Câlea, la inaugurare.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea se află situat în zona centrală, în Piața Teatrului. Acesta va pune la dispoziția turiștilor informații despre spațiile de cazare, despre drumurile de acces spre zonele turistice, materiale promoționale etc.

Proiectul a obținut finanțare prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.3 – promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302