Zilele Ospitalității

Zilele Ospitalității
person Horeca
access_time_filled

În perioada 28-31 octombrie 2013, Universitatea Româno-Americană, București, Facultatea de Economia Turismului Intern și International, găzduiește evenimentul „Zilele Ospitalității”, eveniment organizat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca, Facultatea de Business.

Alături de cele două universități, Hotel Ibis, Grand Hotel Continental, Novotel, Hotel Caro susțin în calitate de gazde, dar și prin prezența specialiștilor practicieni, o serie de mese rotunde în cadrul cărora vor fi dezbatute aspecte ale trecutului și viitorului industriei ospitalității din perspectiva provocărilor secolului XXI.

zileleospitalitatiiinperioadainterbelica

„Zilele Ospitalității”… O călatorie începută într-o zi colorată de toamnă. O călătorie în timp care îi va ajuta pe studenți și masteranzi să (re)descopere aroma Bucureștiului. Clădiri vechi și noi… Povești vechi și noi… Sute sau mii de pași… O istorie și povești ascunse în fiecare colț de pe Calea Victoriei și nu numai.

Timpul se scurge la fel… Noi visuri se nasc la fiecare pas pentru tineri și foarte tineri, pentru cei maturi, pentru cei experimentați… Și în toată această splendoare a visurilor și trăirilor contemporane, ospitalitatea și căldura orașului par să rămână aceleași… Motivații suficiente pentru a reîmprospăta imaginea idilică a Bucureștiului interbelic și care, pentru studenții implicați în organizarea evenimentului, vor reprezenta începutul minunatei povești a ospitalității de altădată.

„Povestea ospitalității de altădată versus ospitalitatea contemporană” va fi dezbătută în cadrul workshop-ului cu tema „Maison – confiserie; l’hotel – restaurant… La periode de l’entre-deux-guerres” (joi, 31.10.2013, ora 10.00, Aula Universității Româno-Americane, București) la care își vor face prezența reputați specialiști ai industriei ospitalității.

Sursa: www.rau.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302