Grecia va găzdui în premieră “Oscarurile Industriei de Travel”

Grecia va găzdui în premieră “Oscarurile Industriei de Travel”
person Horeca
access_time_filled

greciagalaworldtravelawardsGrecia va găzdui anul acesta în premieră Gala World Travel Awards pe regiunea Europa, au anunțat organizatorii World Travel Awards. Grecia a fost aleasă gazda Ceremoniei WTA datorită contribuției cruciale pe care industria turismului o are la economia națională a Greciei și a renașterii de care se bucură turismul elen în ultimii ani.

Denumite și „Oscarurile Industriei de Travel”, distincțiile sunt acordate anual celor mai bune companii din industrie (companii aeriene, hoteluri ș.a.), care aduc o contribuție majoră la dezvoltarea industriei, acestea fiind înființate în anul 1993, cu scopul de a crește standardele serviciilor din industria de travel și de stimula performanța în industrie.

Reprezentanți ai celor mai renumite branduri de travel și turism din Europa vor participa la Gala World Travel Awards Europe 2014, care concurează pentru a câștiga cele mai râvnite distincții din industrie.

Evenimentul va avea loc pe 2 august la Divani Apollon Palace & Thalasso din Atena și este organizat în parteneriat cu Ministerul de turism din Grecia, Organizația Națională de Turism a Greciei, Asociația Întreprinderilor de Turism Elene și Divani Collection Hotels.

Participanții vor avea oportunitatea de a participa la un itinerar complet pe timpul weekend-ului, o călătorie prin Grecia, care va oferi o perspectivă asupra istoriei ei ilustre și a culturii contemporane vibrante, se arată într-un comunicat.

„Suntem încântați să găzduim prima noastră ceremonie în Grecia, o decizie ce reflectă contribuția crucială pe care turismul o are la economia națională a Greciei. Sectorul turismului din Grecia se bucură de o renaștere, creșterea de două cifre de anul trecut estimând că va continua și în 2014”, a declarat Graham E. Cooke, Președinte și Fondator WTA.

„Alegerea gazdelor noastre este fundamentală pentru succesul ceremoniilor WTA iar Atena posedă toate ingredientele pentru a face față cu succes provocării de a găzdui Ceremonia pe Europa de anul acesta”, a adăugat Președintele World Travel Awards.

Ceremonia WTA Europe 2014 va marca cea de-a treia etapă a WTA Grand Tour, o căutare la nivel global a celor mai bune branduri de travel din lume, care include de asemenea etape regionale în Dubai, Ecuador și Anguilla. Câștigătorii acestor etape regionale vor participa la Marea Finală, care va avea loc în luna decembrie a acestui an.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302