Gala Premiilor de Excelență, ediția IV

Gala Premiilor de Excelență, ediția IV
person Horeca
access_time_filled

premiiexcelentaturism2014În cadrul celei de-a VII-a ediții a evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference, care se va desfășura în perioada 22 – 23 mai 2014, la hotelul Marriott din București, va avea loc a IV-a ediție a Galei Premiilor de Excelență. Evenimentul oferă recunoaștere celor mai bune proiecte și concepte din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității.

Anul acesta vor fi acordate peste 60 de premii la cele 23 de categorii anunțate. Premiile vor fi acordate pe baza rezultatelor obținute după parcurgerea celor trei etape de selecție. În cadrul Galei, participanții se vor bucura de o seară specială în compania formației Hayden Dean& Big Band.

Gala Premiilor de Excelență va avea loc pe 22 mai, începând cu ora 19.00, în cadrul JW Marriott Grand Hotel, iar evenimentul va reuni nume importante ale industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în cadrul cărora vor fi desemnați câștigătorii.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.hotelconference.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302