Epoque, singurul hotel din Europa în top 10 Expedia Insiders’ Select 2014

Epoque, singurul hotel din Europa în top 10 Expedia Insiders’ Select 2014
person Horeca
access_time_filled

epoquehotelHotelul Epoque din București este singurul hotel din Europa care figurează în top 10 Expedia Insiders’ Select 2014, un clasament anual al hotelurilor cu cele mai bune review-uri pe Expedia.com. Lista se bazează pe aproape 2 milioane de review-uri anuale verificate și recompensează hotelurile cele mai bine clasate la nivel mondial, disponibile pe Expedia.

Lista din 2014 desemnează doar 650 de hoteluri ca fiind „Insiders’ Select Hotels”, din peste 290.000 de proprietăți disponibile pe Expedia și reprezintă un instrument menit să îi ajute pe consumatori atunci când iau decizii de călătorie.

Hotelul Epoque este situat pe locul 10 în această listă, fiind singura proprietate din Europa în top 10.

„Suntem foarte încântați să fim incluși în clasamentul Insiders’ Select de anul acesta”, a declarat Diana Popescu, Proprietar & CEO Epoque Hotel. „Obiectivul nostru a fost încă de la început să oferim oaspeților noștri cea mai bună posibilă experiență completă și este îmbucurător să vedem că angajamentul nostru la excelență în customer service a fost recompensat în acest fel”.

„Hotelurile incluse în lista Insiders’ Select reprezintă în ochii turiștilor crema hotelurilor disponibile pe Expedia”, a declarat John Morrey, Vicepreședinte și General Manager Expedia.com. „Lista recunoaște hotelurile din jurul lumii care au făcut eforturi să ofere servicii excelente și să depășească în mod constant așteptările oaspeților. Obiectivul Expedia este să ofere turiștilor cele mai bune unități de cazare indiferent de buget, iar lista Insiders’ Select este un alt instrument pe care aceștia îl pot folosi pentru a lua decizii de călătorie mai informate”, a adăugat acesta.

Iată cum arată top 10 Expedia Insiders’ Select 2014:

1. Lakehouse Hotel and Resort – San Marcos, United States of America
2. Blue Karma Resort – Seminyak, Indonesia
3. Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah – Dubai, United Arab Emirates
4. Homestead Cottages – Ahwahnee, United States of America
5. Apache Casino Hotel – Lawton, United States of America
6. Cocomar Residences & Beachfront Hotel – Parrita, Costa Rica
7. I Hotel And Conference Center – Champaign, United States of America
8. Fairmont Pittsburgh – Pittsburgh, United States of America
9. Almond Tree Inn – Key West, United States of America
10. Epoque Hotel – Bucharest, Romania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302