Marriott are un nou F&B Director

Marriott are un nou F&B Director
person Horeca
access_time_filled

Departamentul Food&Beverage al hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel are un nou director, în persoana lui Markus Marquardt, în vârstă de 42 de ani. În cadrul hotelului, Markus Marquardt are de administrat echipele celor șase restaurante ale hotelului (JW Steakhouse, Cucina, Champions, Vienna Lounge, Pavilion Lounge și terasa de vară The Garden), este responsabil de departamentele de Banqueting și Evenimente. De asemenea, coordonează eforturile echipei F&B pentru toate evenimentele majore ale clienților, dar și ale hotelului (Vienna Ball, petrecerile de Revelion etc).

marriott1

„Suntem încântați să îl avem alături de noi pe Markus” a declarat dl Igael Porecki, Directorul General al JW Marriott. „Funcția de F&B Director este unul din rolurile cheie pentru hotelul nostru ” pe umerii săi atârnă responsabilitatea gestionării unei echipe de mai mult de 150 de oameni și de generare a unei jumătăți din încasările totale ale hotelului. Ei bine, am toată încrederea că Markus se va integra rapid în echipa noastră, alături de care va aduce rezultate spectaculoase”.

Markus are o experiență de 16 ani în companie, începând în 1998 ca Sous Chef la Panama Marriott Hotel. După doi ani pe această poziție, el a fost promovat ca Executive Chef și a fost transferat la Mallorca Marriott Golf Resort & Spa, după care, patru ani mai târziu, a urmat poziția omonimă la Leipzig Marriott Hotel. În 2005 s‐a alăturat echipei de la Budapest Marriott Hotel, unde a și schimbat registrul responsabilităților fiind numit prima oară Food & Beverage Director.

markusmarquardt„Pasiunea pentru bucătărie, pentru viața agitată dintr‐un restaurant și pentru legăturile trainice ce se clădesc în aceste medii mi‐au fost inoculate în copilărie: când eram copil, părinții mei aveau un restaurant în Bavaria, iar mie îmi plăcea să îmi petrec mult timp pe acolo. Așa am deprins dragostea pentru mâncare, pentru armonia ingredientelor și respectul pentru actul creator pe care îl presupune fiecare farfurie cu mâncare. Sunt încântat de noua misiune, este un pas extrem de important pentru mine și pentru cariera mea, fiind și cel mai mare hotel în care am lucrat până acum și având și o activitate complexă și variată. Din punct de vedere personal, întelegerea unui nou mediu, adaptarea la o nouă cultură – a țării, dar și a brandului JW Marriott ‐ sunt provocări care mă incită și a căror îndeplinire îmi aduce mari satisfacții. F&B Director este o poziție care comportă o mare responsabilitate, dar pe care o iau cu drag. Obiectivul meu personal este să trec cât mai rapid de etapele de acomodare și, alături de echipa pe care de‐acum o conduc, să ne distingem și mai mult în peisajul local și să optimizăm activitatea și rezultatele departamentului nostru”, a declarat Markus Marquardt.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302