Sirha 2015, acolo unde se nasc tendințele

Sirha 2015, acolo unde se nasc tendințele
person Horeca
access_time_filled

Sirha este o întâlnire internațională de la care profesioniștii din industria ospitalității nu trebuie să lipsească. Organizat din în doi ani, acest salon profesional de mare anvergură reunește toți actorii implicați în definirea «Trendurilor culinare de mâine»: fabricanți, distribuitori din toate domeniile, reprezentând mii de produse și servicii care vor fi prezentate profesioniștilor din segmentul food service. Acest concentrat de creativitate, de inovație și de soluții concrete are obiectivul de a inspira vizitatorii care sunt din ce în ce mai calificați și mai diversificați pe plan internațional.

Bucătari șefi din întreaga lume, persoane de decizie si utilizatori, distribuitori și producători, artizani din domeniul artei culinare, designeri, toți profesioniștii din domeniile industriei hoteliere și al cateringului participă la Sirha, se arată într-un comunicat transmis de societatea acceleRO, reprezentatul Sirha pentru România și Republica Moldova. Organizatorii vă așteaptă în perioada 24-28 ianuarie 2015 la Eurexpo Lyon pentru a descoperi cel mai mare punct de întâlnire mondială al profesioniștilor din Horeca și din domeniul Food Service.

sirha1

Produse noi și ultimele inovații tehnologice, servicii dedicate pentru bucătărie și pentru restaurant, demonstrații «live» inedite, concursuri culinare prestigioase, networking și schimburi profesionale, Sirha propune o ofertă și un cadru unic pentru a găsi soluții concrete și idei pentru viitor.

O panoramă completă, dinamică și internațională a industriei

Cele 11 sectoare de expoziție ale ediției 2015, expuse în peste 130.000 m2, rezervă vizitatorilor numeroase surprize și noutăți. Această ofertă, internațională și diversificată, răspunde tuturor nevoilor de produse, echipamente și servicii pentru toate meseriile și segmentele industriei. În 2013, expozanții Sirha au reprezentat 26 de țări și 5 continente. Ei au realizat de asemenea peste 1500 de demonstrații pe zi.  Ei au realizat de asemenea peste 1500 de demonstrații pe zi ! Foarte așteptate de către vizitatori și de către mass media, acestea au pus în scenă în mod concret produsele și noutățile pentru fiecare stand, făcând din Sirha un spațiu dinamic, prietenos si eficient.

Inovații si tendințe pentru viitor

Ultimele noutăți din domeniul Food Service sunt dezvăluite la Sirha. În 2013, peste 630 de produse noi au fost prezentate în cadrul salonului, dintre care 231 în avanpremieră mondială. Ediția 2015 va găzdui încă o dată Marele Premiu Sirha pentru Inovații și un spațiu « Noutăți », surse de inspirație pentru profesioniști, unde vor fi prezentate cele mai inovatoare produse ale anului. 

sirha2

Dar Sirha este înainte de toate scena tendințelor viitoare, datorită versiunii 2015 a conceptului «Food Studio» (laboratorul de cercetare unde se naște în direct și în exclusivitate inovația culinară), și a restaurantului «Sixième Sens Collections Scènes de Tables» (un restaurant veritabil și 100% inedit care concretizează tendințele dezvăluite la Sirha și prezintă cele mai rafinate creații pentru arta culinară) sau a «Magazinului Viitorului» (un forum dedicat tehnologiilor cele mai inovatoare pentru a optimiza serviciile în magazine).

Nu în ultimul rând, a doua ediție a evenimentului Sirha World Cuisine Summit va fi organizată ca o parte integrantă a expoziției 2015. Această întâlnire excepțională va reuni experți internaționali din toate domeniile (bucătari-șefi, oameni de decizie economici, politici, producători, cercetători..) care vor împărtăși cu câteva sute de participanți provocările viitoare pentru sectorul food service. Un moment unic și ocazia de a descoperi noi surse de inspirație si de dezvoltare.

Concursuri : show-uri unice în lume

În ceea ce privește concursurile, Sirha este scena unor evenimente internaționale care sunt în același timp prestigioase și spectaculoase. Finala Bocuse d’Or va încorona cel mai bun bucătar din lume în urma unui concurs « live » de 5h35, în fata unei adunări de suporteri entuziaști. Cupa Mondială a Patiseriei va alege între cele 22 echipe formate de trei «magicieni ai zahărului », într-un concurs de pasiune și excelență. Iar International Catering Cup va recompensa cel mai bun furnizor de catering dintre 24 de candidați din întreaga lume. În total, aceste 18 concursuri vor anima salonul și vor dezvălui talentele din toate meseriile din industria ospitalității (panificație, patiserie, catering, trendurile din alimentație, cafea și vin etc.).

sirha3

„De când a fost creat, acum 30 de ani, Sirha a avut ca obiectiv de a pune în lumină viitorul industriei mondiale din sectorul hotelier și food service, dând actorilor din domeniu posibilitatea de a anticipa transformările din piața lor. Oferta salonului a evoluat în permanență pentru a-i ajuta pe profesioniști să depășească aceste schimbări în dorința lor de a reuși. Toți expozanții și vizitatorii Sirha sunt de acord asupra unui lucru: Sirha este singura întâlnire pe care nu ar rata-o sub niciun pretext. Este singurul eveniment capabil de a oferi o viziune cu adevărat completă, un spațiu fertil pentru afaceri și discuții, un accelerator de succes pentru mărci și pentru noutățile lor, cel mai dinamic spațiu de observație, scena mondială unde tendinitele se nasc în direct. În 2015, împărțiți cu noi pasiunea, generozitatea, dinamismul șigustul pentru excelență!”, a declarat Marie-Odile Fondeur, Directoarea Generală Sirha.

Cifrele cheie 2013

2980 expozanți și mărci – 630 inovații, dintre care 231 în avanpremieră mondială
185.500 profesioniști, dintre care aproximativ 19 000 bucătari-șefi (în creștere cu 14% față de 2011)
23.400 vizitatori internaționali (în creștere cu 30 % față de 2011)
138 țări reprezentate
65% dintre vizitatori sunt factori de decizie sau de influență în decizia de cumpărare
18 concursuri pentru a descoperi noile talente din meseriile industriei hoteliere și food service 

Cum puteți să contactați organizatorii Sirha?

Societate acceleRO este reprezentatul Sirha pentru România și Republica Moldova. Pentru informații personalizate despre SIRHA vă puteți adresa doamnei Georgeta Argeșanu: georgeta.argesanu@accelero.frsau pe site-ul www.accelero.fr .

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302