DoubleTree by Hilton depășește 10.000 de camere în Europa

DoubleTree by Hilton depășește 10.000 de camere în Europa
person Horeca
access_time_filled

expansiunedoubletreebyhiltonDoubleTree by Hilton anunță deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul său, a zecea unitate sub acest brand din Londra. Odată cu inaugurarea acestui hotel, brandul depășește 10.000 de camere în Europa, ca urmare a unei investiții de câteva milioane de lire necesare pentru renovarea clădirii, se arată într-un comunicat de presă.

Noul DoubleTree by Hilton Londra se află în centrul cartierului Islington, iar alături de DoubleTree by Hilton Londra – Chelsea, alt hotel inaugurat recent, funcționează pe baza unui acord de franciză cu Jurys Inn.

Din 2007, DoubleTree by Hilton și-a extins rețeaua la aproape 25 de unități la nivel european, dintre care 10 sunt situate în regiunea Londrei. Marca DoubleTree este apreciată de turiștii britanici, întrucât le oferă servicii prompte, într-o notă prietenoasă, începând de la tradiționala prăjitură cu ciocolată, proaspăt făcută, cu care îi întâmpinăm la sosire,” a declarat John Greenleaf, global head, DoubleTree by Hilton.

„Franciza DoubleTree by Hilton oferă acces la o bază internațională de clienți pentru Jurys Inn. Locațiile noastre de top, alături de brandul renumit Hilton Worldwide sunt două premise excelente pentru a ne crește veniturile și a continua să oferim servicii de excepție clienților noștri„, a declarat John Brennan, CEO, Jurys Inn. 

DoubleTree by Hilton Londra – Islington a trecut printr-un proces de renovare, oferind în prezent 229 de camere modern mobilate. De la 1 octombrie, numărul va crește la 372 de camere, datorită extinderii hotelului cu 143 de noi camere, dintre care 66 de camere de lux și 43 de camere executive. Parterul hotelului a fost în întregime refăcut de designsquared, un cunoscut studio de design internațional, incluzând zona de lobby și una de relaxare amenajată în stil modern contemporan cu elemente de design local.

„Înainte de a fi inaugurat ca un hotel DoubleTree by Hilton, hotelul a trecut printr-un amplu proces de renovare, ce a implicat crearea unui Executive Lounge, a unui centru de fitness, precum și a unui bar, unde oaspeții pot savura cocktailurile noastre speciale. Sunt nerăbdător să îi întâmpin pe viitorii oaspeți în modul tradițional DoubleTree by Hilton,” a declarat Thomas Doyle, General Manager, DoubleTree by Hilton Londra – Islington.

DoubleTree by Hilton este deja prezent în România prin hotelul DoubleTree by Hilton București – Piața Unirii, inaugurat în anul 2011 și DoubleTree by Hilton Oradea, inaugurat în septembrie 2012. Oficialii companiei au precizat de-a lungul timpului că România reprezintă o piață importantă pentru dezvoltarea brandurilor Hilton Worldwide, o piață unde compania va continua derularea și a altor proiecte interesante, printre care se numără și un hotel DoubleTree by Hilton la Sighișoara, a cărui deschidere a fost anunțată pentru finalul acestui an.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302