Echipa hotelului Marriott pedalează pentru copiii defavorizați

Echipa hotelului Marriott pedalează pentru copiii defavorizați
person Horeca
access_time_filled

marriottbucurestiEchipa hotelului Marriott din capitală va pedala joi, 18 septembrie, pe două biciclete de fitness, cu scopul de a atrage atenția asupra misiunii organizației SOS Satele Copiilor România și de a strânge fonduri – din donații și sponsorizări – pentru copiii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

48 de voluntari dintre angajații hotelului vor pedala pe două biciclete de fitness, în lobby‐ul hotelului, de la 8:30 la 20.30. Primul pe lista voluntarilor a fost chiar Igael Porecki, Managerul General al hotelului,care se va întrece cu Markus Marquardt, Food&Beverage Director. Acestora le vor urma voluntari din aproape toate departmentele hotelului: operaționalele Security, Front Office, Engineering, Food&Beverage, precum și departamente administrative: Resurse Umane, Contabilitate și Vânzări.

Această acțiune are ca scop strângerea de fonduri – din donații și sponsorizări ‐ pentru SOS Satele Copiilor România, parteneri tradiționali ai hotelului Marriott și reprezentanți în țara noastră ai partenerilor companiei Marriott International. Èšinta hotelului este să strângă 1.500€ cu această ocazie.

Obiectivul nostru este să pedalăm nonstop pe cele două biciclete, timp de 12 ore, atrăgând astfel atenția prietenilor și a familiilor noastre, dar și a oaspeților, clienților și colaboratorilor hotelului asupra misiunii organizației SOS Satele Copiilor România și a eforturilor lor de a oferi noi oportunități copiilor aflați în situații delicate. Sperăm ca prin eforturile noastre și prin generozitatea celor care vor primi mesajul nostru, să strângem suma pe care o avem ca obiectiv„, se arată într-un comunicat de presă.

World Class Health Academy va pune la dispoziție bicicletele și se va îngriji de pregătirea și motivarea voluntarilor la cursă pe tot parcursul întrecerii.

Invitatul special al echipei JW Marriott este Alex Ciocan, fost campion național de ciclism al României în curse pe șosea și pe velodrom.

Inițiative asemănătoare vor avea loc în aceeași zi și în alte hoteluri Marriott din Europa, sub numele de „Cycling Bonanza”.

Înființată în 1990, organizația non‐guvernamentală SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizații non‐profit din lume, centrată pe asistarea și sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. În acest moment asociația implementează trei programe la nivel național în București, Sibiu și Bacău oferind servicii de îngrijire alternativă (Sate SOS) și servicii sociale primare (Programe de Întărire a Familiei).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302