Nereguli la vinuri

Nereguli la vinuri
person Horeca
access_time_filled

neregulilavinuriPeste 1.000.000 de litri de vin neconform sau impropriu consumului au fost indisponibilizați de polițiștii de investigare a criminalității economice, în urma acțiunii desfășurate ieri de Poliția Română. Au fost verificate 16 puncte de lucru, din patru județe, ale unor societăți ce desfășoară activități economice în domeniul vinului, se arată într-un comunicat.

În zilele de 20 și 21 ianuarie a.c., Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române desfășoară o acțiune, în județele Buzău, Bacău, Neamț și Vrancea, pentru prevenirea și descoperirea ilegalităților ce se comit în domeniul producerii și comercializării vinurilor și a produselor viti-vinicole.

Ieri, echipele de control au verificat 7 agenți economici, la 16 puncte de lucru ale acestora.

În urma controalelor, polițiștii au indisponibilizat 1.004.800 de litri de vin, dintre care 843.600 de litri de vin alb și 161.200 de vin roșu, care, în urma analizelor, s-a constatat că este neconform sau impropriu consumului ori comercializării.

Din întreaga cantitate indisponibilizată, 13.289 de pet-uri de un litru și doi litri erau pregătite pentru a fi comercializate populației.

Activitățile continuă și în cursul zilei de astăzi, fiind efectuate verificări și cu privire la realitatea și corectitudinea înregistrărilor financiar contabile, aprovizionarea cu materii prime și materiale, în special struguri și recipiente pentru ambalarea produselor finite, stocurile de produse existente și beneficiarii mărfurilor comercializate.

Sursă foto: www.piquenewsmagazine.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302