Centru Național de Informare și Promovare Turistică la Eforie Sud

Centru Național de Informare și Promovare Turistică la Eforie Sud
person Horeca
access_time_filled

eforiesud1Stațiunea Eforie Sud va beneficia de un centru modern de informare și promovare turistică care va veni în întâmpinarea nevoilor turiștilor, informează Primăria Eforie. Totodată, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică va fi responsabil de implementarea unui Plan de Marketing pentru stațiunea Eforie Sud și va beneficia de o bază de date complexă, prin intermediul căreia vor fi actualizate informațiile cu privire la stațiune.

Orașul Eforie, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 (AM POR), prin Autoritatea Națională pentru Turism, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 (OI), pentru implementarea proiectului cu titlul” Crearea și dotarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Eforie Sud„, se arată într-un comunicat.

Proiectul se desfășoară în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.3 -„Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”, Operațiunea – Crearea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestora.

Valoarea totală a proiectului” Crearea și dotarea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Eforie Sud’ este de 617.687,21 lei, iar valoarea totală eligibilă este de 576.623,72 lei. Valoarea neeligibilă estimativă, inclusiv TVA, este de 41.063,49 lei. Finanțarea nerambursabilă acoperă 98% din valoarea totală eligibilă a proiectului, în timp ce contribuția Primăriei Eforie este de 2% din valoarea eligibilă a proiectului.

Obiectivul general al proiectului este „dezvoltarea durabilă a turismului din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est prin crearea și dotarea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT)”. Perioada de implementare a proiectului este de 10 luni, iar locul de desfășurare al proiectului este localitatea Eforie, Județul Constanța.

Sursă foto: www.plaja.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302