Radisson Blu continuă activitățile de responsabilitate socială și în 2015

Radisson Blu continuă activitățile de responsabilitate socială și în 2015
person Horeca
access_time_filled

actiunicaritateradissonbluHotelul Radisson Blu din București va continua să își extindă implicarea socială și în 2015, dezvoltând noi programe de responsabilitate socială și oferind sprijin direct diferitelor organizații și asociații, se precizează într-un comunicat.

În acest sens, ca parte a activităților noastre constante de extindere și dezvoltare, a amplului nostru proiect de Responsible Business, și bucurându-ne de sprijinul companiei deținătoare, S.C. București Turism S.A., acest an a început cu o acțiune masivă de donare de mobilier.  La începutul procesului de renovare și schimbare de imagine a ApartHotel in Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, mobilierul din 150 de apartamente a fost îndepărtat, iar multe elemente au fost livrate către organizații de caritate cum ar fi: Complexul Educațional Lauder Reut, Fundația Chabad Lyubavitsh, Lady of Mercy, Asociația Bridging the Gap, aducând un pic de confort în viața oamenilor nevoiași„, se arată în comunicat.

Asumarea responsabilității pentru mediu și comunitatea locală au reprezentat întotdeauna o parte importantă în angajamentul pe care Radisson Blu Hotel, București l-a facut pentru o dezvoltare sustenabilă pe termen lung, precizează reprezentanții hotelului. În 2001, acest angajament a fost consolidat și plasat în cadrul unui program numit Responsible Business care a devenit parte din cultura organizațională a hotelului, acoperind domenii precum asistență acordată comunității, moștenire culturală, drepturile angajatului și ale copiilor, îmbunătățirea serviciilor de sănătate, siguranță și mediu.

În 2014, Radisson Blu Hotel, București s-a angajat în multe activități sociale, oferind ajutor celor aflati in dificultate și sprijinind, printre altele: United Way, Asociatia Darul Copilariei, Lady of Mercy for Romania, Fundatia Fecioara Maria, Centru Generatii, Fundatia Sfanta Irina and Bridging the Gap.

Localizat în centrul orașului, Radisson Blu Hotel din București este cel mai mare hotel de cinci stele din România, cu o capacitate de 719 camere, inclusiv apartamente pentru ședere de lungă durată.

Radisson Blu Hotel, București este parte a Carlson Rezidor Hotel Group.

Sursă foto: www.adevarul.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302