Angelo Zuccala este noul General Manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest

Angelo Zuccala este noul General Manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest
person Horeca
access_time_filled

directornoucrowneplazaANA Hotels anunță numirea lui Angelo Zuccala în calitate de General Manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest, hotel deținut și operat de către ANA Hotels în regim de franciză cu Intercontinental Hotel Group (IHG).

Angelo Zuccala are o experiență de 19 ani în industria ospitalității, ultimii 12 fiind petrecuți în cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat în vânzări, food & beverage și în managementul operațiunilor.

Prima sa poziție de senior management în cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, începând din 2002, unde a condus departamentul de vânzări, evenimente și banqueting, în contextul dinamic al multiplelor târguri, evenimente de tip MICE și al renumitului Festival de Film de la Cannes.

În 2008, Angelo a preluat o poziție de conducere în Food & Beverage în cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino in Egypt, după care, în 2009, a revenit în Europa în calitate de Director al Hotelului Intercontinental din Malta.

Din Mai 2012, Angelo a deținut poziția de Executive Assistant Manager al hotelului Intercontinental din București, coordonând operațiunile renumitului hotel bucureștean.

Experiența de anvergură internațională a lui Angelo Zuccala în managementul hotelurilor de tip upscale va constitui o valoare incontestabilă pentru Crowne Plaza Bucharest.

Sunt încântat să mă alătur echipei Crowne Plaza Bucharest într-un moment atât de favorabil, în care hotelul a trecut printr-o renovare substanțială a camerelor iar investițiile continuă, urmând să includă zona de fitness, de piscină și sălile de conferințe și de bal. Hotelul Crowne Plaza este foarte bine poziționat atât pentru călătorii în interes de afaceri, care apreciază proximitatea de zona de afaceri din nordul  și împrejurimile cu multă verdeață, perfecte pentru relaxare și pentru organizarea evenimentelor în aer liber, cât și pentru turiștii care sunt interesați de o alternativă rezonabilă la hotelurile mai scumpe din centrul orașului. Pentru piața locală, vom aduce concepte noi, interesante și inovatoare de Food & Beverage, atât în interiorul hotelului cât și în exterior, un exemplu în acest sens fiind dezvoltarea serviciului de catering. Aștept cu nerăbdare să îmi aduc contribuția la dezvoltarea acestui hotel astfel încât să devină numărul 1 pe segmentul său competitiv până la sfârșitul lui 2015!” spune Angelo Zuccala.

Hotelul Crowne Plaza se va mândri, la sfârșitul anului, cu o renovare completă a tuturor celor 164 de camere, în concordanță cu cele mai noi tendințe în design și funcționalitate la nivel internațional. Investiția totală în redecorarea camerelor se va ridica la 2,2 milioane Euro.

Pe lângă aceste lucrări, Crowne Plaza va investi într-o renovare a zonei de fitness și de piscină, iar în luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investiții vor fi urmate, în 2016, de un upgrade în design și funcționalitate al sălilor de conferințe și evenimente sociale.

Sursă foto: ro.linkedin.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302