Liliac își consolidează poziția pe piața vinurilor premium

Liliac își consolidează poziția pe piața vinurilor premium
person Horeca
access_time_filled

Producătorul vinurilor premium Liliac intră anul acesta într-o nouă etapă – etapă de consolidare a poziției construite în cei 5 ani de activitate pe piața vinurilor premium, așa cum declara Victor Ciupercă, CEO amb Holding România, la începutul anului. 

Amb Wine, care produce vinuri destinate în principal canalului HoReCa, va lansa anul acesta și noi sortimente de vinuri pe plan local, printre care Orange Wine, care va fi o premieră în România, potrivit reprezentanților companiei. De asemenea, tot pentru toamna acestui an sunt programate și noile apariții de vinuri roșii Pinot Noir, Fetască Neagră și Merlot (2014) ce se pregătesc să intre pe piață, iar într-un viitor apropiat vor fi introduce în portofoliu și vinurile spumante.

cramaliliac

amb Wine produce și comercializează în România brandurile de vinuri LILIAC, Young Liliac și Crepuscul (retail). Din turnover-ul (cifra de afaceri, n.r.) de pe 2014, HoReCa a reprezentat circa 80%.

După un 2014 bun pentru ambWine, care a raportat venituri de 3 milioane lei în 2014 (în creștere cu 70% față de anul precedent), compania țintește pentru anul în curs o cifră de afaceri de 4 milioane lei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302