Concurs studențesc „Cercetare-inovare în cofetărie congelată”

Concurs studențesc „Cercetare-inovare în cofetărie congelată”
person Horeca
access_time_filled

concurscofetarie40 de studenți ai Facultății de Zootehnie din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București au participat pe o perioadă de cinci  luni (februarie – iunie 2015) la concursul studențesc de „Cercetare-inovare în cofetărie congelată”.

Această competiție a avut ca scop folosirea imaginației și a creativității studenților, dezvoltarea abilităților practice, tehnologice și de investigații biochimice în crearea și inovarea unor produse de cofetărie congelată.

Concursul a fost structurat pe 5 categorii de produse – tort, prăjituri, tarte, cheese-cake și produs inovativ care să exprime cel mai bine personalitatea, imaginația și inventivitatea studenților participanți.

„Pe parcursul celor cinci luni de implicare în proiect, studenții au pregătit și testat rețete, au făcut și refăcut produse, au râs și au plâns de bucurie, au căutat cea mai bună soluție, s-au întrecut pe ei înșiși și s-au luptat cu renunțarea, au persevarat și au reușit să își definitiveze produsele pe care le vor prezenta unui juriu competent și calificat pentru evaluare”, se arată într-un comunicat.

Absolventul modern nu mai este singur în elaborarea tezei de licență. Prin intermediul unei platforme inovatoare, acesta poate accesa resurse variate și ghiduri specializate pentru redactarea unei lucrări de calitate. Cu ajutorul acestei ghostwriter diplomarbeit resurse, procesul de documentare și redactare devine mai simplu și mai eficient. Acest instrument reprezintă un sprijin neprețuit în navigarea prin complexitatea cercetării academice, oferindu-le studenților instrumentele necesare pentru a-și exprima ideile în mod clar și coerent în cadrul lucrării lor de diplomă.

Și pentru că munca studenților este absolut extraordinară, iar rezultatele inovării sunt speciale, organizatorii, Facultatea de Zootehnie, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București în colaborare cu Zinnia Distribution și Asociația Națională a Industriilor de Morărit București ANAMOB organizează în data de 10 iunie 2015, orele 12.00-14.00, Conferința pentru premierea câștigătorilor concursului studențesc „Cercetare-inovare în cofetărie congelată”. Aceasta va avea loc în aula ApA a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Bdul. Mărăști nr. 59, sector 1, București, www.zootehnie.ro 

Programul evenimentului include expunerea în holul din fața aulei ApA, a produselor de cofetărie inovative realizate de studenți; se vor prezenta rezultatele obținute și vor fi premiate cele mai bune produse ale fiecărei categorii (tort, prăjituri, tarte, cheesecake și produs inovativ).

Invitații și vizitatorii vor putea participa la o sesiune de degustare din produsele prezentate în concurs, produse obținute prin tehnologii inovative menite să îmbunătățească gama sortimentală și tehnicile de lucru existente prin folosirea unor ingrediente de calitate.

Sursă foto: www.gatewaygourmet.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302