A crescut gradul de fiscalizare a veniturilor operatorilor economici de pe litoral

A crescut gradul de fiscalizare a veniturilor operatorilor economici de pe litoral
person Horeca
access_time_filled

rezultateanaflitoralGradul de fiscalizare a veniturilor operatorilor economici de pe litoral a crescut considerabil ca urmare a acțiunilor de control efectuate de Direcția regională antifraudă Constanța pe litoral, informează, într-un comunicat, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Controalele au vizat respectarea prevederilor legale legate de dotarea și utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale.

Creșterea gradului de fiscalizare a operatorilor economici de pe litoral reiese din analiza sumelor fiscalizate în perioada mai – iulie 2014, comparativ cu cele din perioada mai – iulie 2015.

După totalizarea sumelor rezultate din rapoartele lunare și compararea celor 2 ani, s-a constatat că, urmare a acțiunilor de control, în cazul a doar 13 agenți economici (selectați pentru această informare de presă) au crescut veniturile fiscalizate cu suma de 12.600.492 lei (cca. 2,85 milioane euro).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302