“Gala Vinului Nou și Vechi”, la Green Gate București

“Gala Vinului Nou și Vechi”, la Green Gate București
person Horeca
access_time_filled

galavinuluinousivechiVINVEST și Asociația de Cultură și Promovare a Vinului continuă și în această toamnă Campania „Iubesc Vinul Românesc”, prin „Gala Vinului Nou și Vechi”, cu degustări în zilele 21, 22 și 23 octombrie a.c. în intervalul orar 17:00 – 22:00, la Green Gate București, locația Ambery Hall.

Evenimentul este organizat cu aportul producătorilor de vin și distribuitorilor de utilaje care se înscriu, precum și cu sprijinul partenerului oficial Domeniile Anastasia.

În această toamnă continuăm Campania Iubesc Vinul Românesc și invităm producătorii de vin recunoscuți prin portofoliul lor de vin, pentru a prezenta diversitatea de vinuri autohtone, internaționale, produse rare, prestigioase și biologice.
Pe parcursul celor 3 zile/seri producătorii de vin pot angaja, în spațiu special amenajat, diferit de spațiul de degustare închiriat de producător (susținute de oenologul, somelierul sau investitorul cramei), degustări tematice asociate cu produse ale bucătăriei salonului restaurant Ambery Hall din incinta Green Gate București„, precizează organizatorii într-un comunicat.

DEGUSTĂRI TEMATICE

1. Degustare de vinuri rare, prestigioase și biologice
2. Super degustare – Verticala de vin
3. Degustare de vinuri Rezerva ” Pământ și Savoare
4. Marea degustare pe ruta vinului din Dealul Mare
5. Circuitul unui vin sec/demisec/demidulce/dulce
6. Misiunea Pământului și semnătura Oenologului
7. Degustare de vinuri și brânzeturi
8. Vinul spumant – Magie și Pasiune
9. Degustare a l’aveugle ” ce vin este acesta?
10. Universul degustării unui vin bine vinificat

Din lista degustărilor tematice, producătorii se pot înscrie la o singură degustare. Regula înscrierii: „primul venit, primul servit”. Nu pot fi înscriși mai mult de 10 producători la aceste degustări pentru perioada evenimentului. Gastronomia asociată cu vinurile prezentate de fiecare producător, se va rezerva de la restaurantul Ambery Hall, cu costuri corecte dar separat de pachetul evenimentului, precizează organizatorii evenimentului.

DETALII EVENIMENT

Pasionații, iubitorii de vin, profesioniștii sunt așteptati pe parcursul a 3 seri să își delecteze papilele gustative cu circa 200 de vinuri de calitate ce provin din toate regiunile viticole ale României. Evenimentul se va încheia cu surprize, tombola și tragerea specială a două bilete pentru două persoane la o degustare de vin, la crama Domeniile Anastasia.

Punctele forte ale evenimentului, conform organizatorilor:

  • Un nou canal strategic de promovare și comercializare a vinului în țară
  • Noi tehnologii de comunicare
  • Minim 22 de producători de vin participanți
  • Locație: amplasarea centrală a spațiului de business, Green Gate în vecinătatea Hotelului Marriot și a Palatului Parlamentului
  • Zonă Gatronomică – Ambery Hall
  • Punct de vânzare vin, restaurantul Ambery Hall cu un discount de 10% către restaurant, la prețul de listă al vinului.
  • Vânzarea vinului direct de la standul producătorului, obligatoriu cu casă de marcat
  • Intrarea se va face pe baza unui bilet în valoare de 25 lei ce include un pahar de degustare vin și participarea la tombolă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302