România se promovează în Israel, o piață strategică pentru incomingul românesc

România se promovează în Israel, o piață strategică pentru incomingul românesc
person Horeca
access_time_filled

imtmisraelPreședintele Autorității Naționale pentru Turism, Anca Pavel Nedea participă, în perioada 9-10 februarie 2016, la de-a 22-a ediție a Târgului Internațional de Turism pentru Piața Mediteraneeană (IMTM) din Israel.

Potrivit Autorității, standul României de la ediția din acest an este unul dintre cele mai extinse standuri naționale din cadrul IMTM, având o suprafață de 100 de mp. în cadrul acestuia, vor expune peste 22 de companii românești, printre care: asociații de promovare, consilii județene, companii aeriene, hoteluri care activează pe piața turistică din România.

Pe toată durata târgului, în standul României din Tel Aviv, vor fi prezentate meșteșuguri din zona Târgu Jiu, de asemenea muzica populară specifică zonei Valea Prahovei va fi promovată la Tel Aviv. In ultima zi a targului, Romania organizeaza o tombola pentru toti vizitatorii Targului IMTM. Premiul- un city- break in Romania, pe Valea Prahovei.

în marja acestui eveniment, oficialul român se va întâlni cu Ministrul Turismului din Israel, domnul Yariv Levin, precum și cu doamna Andreea Pastarnac, Ambasadorul României în Statul Israel și cu reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Românești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.

în prima zi a târgului, Autoritatea Națională pentru Turism, împreună cu Ambasada României în Israel organizează o conferință intitulată ”România – Explorează Grădina Carpaților”. Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenția tour-operatorilor și turistilor israelieni asupra ofertei turistice a României, cu accent asupra regiunii Transilvaniei, declarată recent Numărul 1, „Best Region to Travel in 2016 „ de către ghidul Lonely Planet.

Conform datelor prezentate de Institutul Național de Statistică, Israelul se află pe locul doi în topul țărilor care generează turiști pentru Romania, urcând o poziție, de pe locul trei, în anul 2014.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302