Cleaning Show, singura expoziție de curățenie profesională din România, are loc în martie

Cleaning Show, singura expoziție de curățenie profesională din România, are loc în martie
person Horeca
access_time_filled

Fiind în esență un anotimp destinat noului și curățeniei, primăvara aceasta vine cu o nouă ediție a Cleaning Show – Expoziție de curățenie profesională. între 9 și 12 martie, în Pavilionul C1 al centrului expozițional ROMEXPO, profesioniștii din industria curățeniei își dau întâlnire pentru 4 zile în care vor fi prezentate servicii și produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

Soluții pentru toate industriile într-un singur loc

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezintă multitudinea soluțiilor oferite de către expozanți, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezintă.

Detergenți și săpunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, soluții pentru spitale, echipamente pentru curățarea eficientă a scărilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, soluții și echipamente pentru menținerea curățeniei în spațiile publice – sunt doar o mică parte din ceea ce expozanții au pregătit pentru ediția din acest an.

cleaningshow2016

Cursuri, concursuri și inovație

Cleaning Show a fost gândit ca un eveniment ce trece dincolo de zona expozițională. Astfel, pentru a veni în completarea tabloului informațional, organizatorii au pregătit seminarii susținute de Asociația Operatorilor și Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curățenie și Conexe, o nouă ediție a concursului “Impecabilii”, în cadrul căruia firmele prestatoare de servicii de curățenie își demonstrează îndemânarea, o zonă pentru demonstrații amenajată cu patru tipuri de suprafețe de curățat, dar și Innovation Corner – spațiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru această industrie.

Cleaning Show – singura expoziție de curățenie profesională din România este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 ani de experiență în organizarea de târguri și expoziții.

Detalii despre eveniment:

Cleaning Show: 9 – 12 martie 2016

PROGRAMUL DE VIZITARE:

•           9 – 11 martie 2016, zilnic între orele 10:00 – 18:00

•           12 martie 2016, între orele 10:00 – 16:00

ACCES VIZITATORI: – POARTA B (B-dul Expoziției)

•           Acces gratuit pe baza înregistrarii online prealabilă sau completarea formularului digital de la intrare.

Site: www.cleaningshow.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302