5 evenimente de urmărit în primăvara 2016

5 evenimente de urmărit în primăvara 2016
person Horeca
access_time_filled

După un început de an mai greoi în ceea ce privește evenimentele din/pentru segmentul horeca, primăvara aduce cu ea și o dezghețare a evenimentelor de profil, la care sunt invitați operatori horeca din întreaga țară. Vă prezentăm 5 evenimente care vor avea loc în perioada imediat următoare.

Cleaning Show (9-12 martie 2016, București)

Fiind în esență un anotimp destinat noului și curățeniei, primăvara aceasta vine cu o nouă ediție a Cleaning Show – Expoziție de curățenie profesională. între 9 și 12 martie, în Pavilionul C1 al centrului expozițional ROMEXPO, profesioniștii din industria curățeniei își dau întâlnire pentru 4 zile în care vor fi prezentate servicii și produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezintă multitudinea soluțiilor oferite de către expozanți, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezintă. Detergenți și săpunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, soluții pentru spitale, echipamente pentru curățarea eficientă a scărilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, soluții și echipamente pentru menținerea curățeniei în spațiile publice – sunt doar o mică parte din ceea ce expozanții au pregătit pentru ediția din acest an.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

cs 2016

WineUp Fair in Transylvania (1-3 aprilie 2016, Cluj-Napoca)

Clujul redevine, în perioada 1 – 3 aprilie, capitala vinului. ArtVinium organizează cea de-a doua ediție a târgului internațional de vinuri WineUp Fair in Transylvania. Evenimentul va avea loc în Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca și în diverse alte locații menite să găzduiască evenimentele specifice WineUp.

Dezvoltarea industriei vinului din România a scos la iveală necesitatea organizării unor evenimente de profil bine concepute, în care vinul și oamenii care îl produc să facă cunoștință cu publicul consumator. Pe o piață din ce în ce mai concurențială, promovarea a devenit o etapă “sine qua non” în strategiile de dezvoltare a producătorilor de vinuri, iar târgurile de profil au devenit un “Must” în agenda acestora. Un târg de vinuri aduce numeroase beneficii industriei vinului subliniază reprezentanții ArtVinium, cei care au pus bazele, la Cluj, a primului târg internațional de vinuri din oraș, un etalon pentru târgurile de profil naționale și nu numai.

WineUp Fair vă așteaptă cu un program valoros și ofertant de masterclass-uri, cu o serie specială de evenimente de socializare marca WineUp In the City și cu o noutate importantă pentru această ediție: WineUp Official Selection.

Un interviu despre ediția din acest an a târgului WineUp Fair in Transylvania, puteți citi AICI

wineup2016

GoodWine – Târg Internațional de Vinuri (15-17 aprilie 2016, București)

Ediția de primăvară a Târgului Internațional de Vinuri Goodwine se va desfășura anul acesta în perioada 15 – 17 aprilie, în aceeași locație în care ne-a obișnuit deja: Romexpo (Pavilionul C1).

Potrivit organizatorilor, la ediția de primăvară au confirmat prezența: Crama Oprișor, Budureasca, Crama Basilescu, Domeniile Ostrov, Domeniile Tohani, Alcovin Măcin, Cramele Cricova, Midalidare Estate (Bulgaria), Barza Albă (Republica Moldova), Divin Călărași (Republica Moldova), Liliac, Vinicola Averești, Cotnari, Vincon, Jidvei, Domeniul Vlădoi, Giuliano Tartufi, Crama Hermeziu, Senator Wine, Crama Darie, Crama Tata și Fiul, Crama Mennini, Unicom Wood, Romprix, Romwine Equipments, Valdo Invest, Kulinox.

După o pauză de doi ani, Forumul Vinul.Ro, care anul acesta se va desfășura pe parcursul primelor două zile ale Târgului GoodWine din aprilie, propune teme de discuție și degustare dedicate atât specialiștilor din industrie, cât și amatorilor de vin sau presei generaliste.

în prima zi de târg, 15 aprilie, pe parcursul a 90 de minute, va avea loc un masterclass de vinuri românești organizat într-o sală adiacentă și moderat de către Cătălin Păduraru și Cezar Ioan, la care enologi cu rezultate validate de către specialiști și de către piață vor fi invitați să-și prezinte realizările și opiniile către publicul interesat.

goodwine2016

Salonul Internațional de Vinuri VINVEST (22-24 aprilie, Timișoara)

Salonul Internațional de Vinuri își va deschide pentru a 13-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în perioada 22-24 aprilie 2016, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Evenimentul atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate. Pe lângă producătorii de vin, în acest an organizatorii își doresc să revină la Timisoara, în număr cât mai mare, producătorii și distribuitorii de utilaje și viță de vie.

Tot în acest an va avea loc și cea de-a 11-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 20-21 aprilie 2016. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România – singura autoritate îndreptățită să jurizeze concursuri naționale în domeniu.

Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

vinvest2016

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference (26-27 mai, București)

Pe 26-27 mai va avea loc cea de-a IX-a editie a TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România. Specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească vor identifica provocările și oportunitățile de business și analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference se desfășoară pe o perioadă de 2 zile, în cadrul primei zile desfășurându-se TopHotel Conference și TopHotel Awards. A doua zi a evenimentului este dedicată sesiunilor de seminarii susținute de specialiști din industria hotelieră și a ospitalității.

tophotelconference2

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302