Conferință internațională dedicată turismului, pe 23 iunie, la Palatul Parlamentului

Conferință internațională dedicată turismului, pe 23 iunie, la Palatul Parlamentului
person Horeca
access_time_filled

conferintaturismOMTAutoritatea Națională pentru Turism organizează, în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului, conferința internațională “Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru competitivitate”. Conferința este cel mai important eveniment internațional de turism organizat în România anul acesta și va avea loc în data de 23 iunie 2016 la Palatul Parlamentului.

Autoritatea Națională pentru Turism se află în plin proces de dezvoltare a unei noi viziuni și strategii a turismului românesc, prin repoziționarea competitivă la nivel internațional, din perspectiva managementului turistic de calitate și dezvoltarea durabilă a destinațiilor, precizează reprezentanții ANT.

Organizarea unei astfel de conferințe internaționale la București va contribui substanțial la viziunea de dezvoltare a turismului autohton prin promovarea imaginii României pe plan extern, dar și la creșterea calității serviciilor în domeniul turistic prin schimbul de informații și bune practici”, subliniază reprezentanții ANT, într-un comunicat.

La eveniment va participa Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului, domnul Taleb Rifai, alături de înalți oficiali ai statelor membre ale Organizației Mondiale a Turismului,  înalți oficiali români, reprezentanți ai presei internaționale și reprezentanți ai industriei turistice din România.

Organizația Mondială a Turismului este o agenție specializată a Națiunilor Unite și liderul organizațiilor publice internaționale în domeniul turismului, cu o apartenență cuprinsă din 163 de țări și teritorii membre și mai mult de 480 de membri afiliați – reprezentanți ai sectorului privat, instituții de învățământ, asociații de turism și autorități locale din turism.

Organizația Mondială pentru Turism are sediul la Madrid, a fost înființată în 1975, iar România a aderat la această organizație încă din anul înființării.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302