Pe 13 iunie se organizează ‘Gala Premiilor Horeca dupa 20 de ani’, la Teatrul Național

Pe 13 iunie se organizează ‘Gala Premiilor Horeca dupa 20 de ani’, la Teatrul Național
person Horeca
access_time_filled

Asociația ARMA, alături de Simona Mardale, Director de Marketing și Vânzări LILIAC, organizează pe 13 iunie, la Teatrul Național București, ora 18:30, Gala Premiilor Horeca – prima ediție: după 20 de ani.

Evenimentul este un moment de reper pentru a celebra la scenă deschisă oamenii care au construit industria horeca. Un eveniment de apreciere și recunoaștere, dedicat vizionarilor și inovatorilor care au pus bazele dezvoltării industriei.

galapremiihoreca2016

Gazda evenimentului este Virgil Ianțu, un pasionat al gastronomiei și vinurilor bune.

Pentru acuratețea initiativei, au fost luate în calcul 5 criterii de selecție a premiilor:

  • Longevitate
  • Profesionalism
  • Consecvență în calitate
  • Integritate
  • Etica în relațiile cu partenerii

Printre premiile acordate, se regăsește și povestea de excepție a celui mai vechi ospătar din România, fiind angajat în același loc din 1973.

Programul va fi presărat cu momente pline de emoție, muzică și povești de succes veritabile.

Gala este deschisă și publicului, clienților finali, iar cei care doresc să fie conectați cu persoane și locuri ale uneia dintre cele mai puternice industrii din România, să susțină dezvoltarea ospitalității ca parte integrantă din cultura autohtonă și să se bucure de o experiență unică, alături de oameni speciali, pot găsi bilete pe site-ul www.eventim.ro

Evenimentul este susținut de companiile Liliac și Bilancia, alături de sponsorii Green Group, Sigurec, Porr, Jidvei, Privileg Catering, Borsec, Parmafood Group, Sorla, Moak Cafe, Boem Club, Document.

Partenerii media ai evenimentului sunt Horeca România, Magic FM, Revista BIZ, Trends by HRB Expert, Șapte Seri, Vinul.ro, Miscareaderezistenta.ro, Life.ro, ADPM.ro, Top Hospitality, Food&Bar Magazine, Vin2.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302