Amenajările KUMA pentru spaţiile publice – respect şi apreciere faţă de consumator

Amenajările KUMA pentru spaţiile publice – respect şi apreciere faţă de consumator
person Horeca
access_time_filled

kumahoteluriîntr-un restaurant, hotel sau mall, cel mai important este să ne simțim confortabil, iar spațiul să fie unul primitor. Când intrăm în toaleta unui spațiu public și observăm cât de frumos este amenajată, avem acel sentiment de satisfacție când simțim că noi contăm și suntem apreciați.

Fiecare element de mobilier contribuie la transformarea spațiului într-un obiect al fascinației și admirației, un mic univers în care oricine se regăsește și se simte confortabil. într-o cameră de hotel, de exemplu, oaspeții vor să se simtă ca acasă, de aceea este important ca spațiul să ofere acel sentiment de confort și relaxare, lucru pe care KUMA l-a realizat cu succes de fiecare dată. 

KUMA este compania scandinavă care a știut să surprindă potențialul imens al pieței din România și să își aducă o mare contribuție la evoluția domeniului amenajărilor interioare. De aceea este un partener de încredere atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele publice.

Produsele KUMA au un design care îmbunătățește senzația tactilă, oferind, în același timp, un efect estetic unic. Acestea au performanțe tehnice remarcabile, elemente definitorii pentru succesul afacerilor cu publicul, în care aspectul vizual al produselor trebuie egalat de un comportament excelent în utilizare. Finisajele inconfundabile și originale dovedesc faptul că atenția la detalii este unul dintre punctele forte ale brand-ului, pentru care satisfacția și aprecierea clientului reprezintă elemente de referință.

KUMA deține o vastă experiență în domeniul home&deco iar acest lucru a făcut ca acesta să devină atât un brand aflat în preferințele marilor hoteluri și restaurante, cât și un trend-setter pentru consumatorul final. Nu de puține ori s-a constatat că oamenii analizează cu atenție conceptul dintr-un hotel, restaurant, mall, acesta fiind o sursă de inspirație pentru propriile cămine.

KUMA continuă să exploreze cele mai rafinate concepte de design, fiind întotdeauna în pas cu cele mai noi tendințe de design, oferind concepte scandinave pentru băi, bucătării și spații publice – produse “made în România”.

kuma3

KUMA România  este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație permit obținerea unor produse de o calitate deosebită pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302