Operatorii HoReCa și designerii de interior sunt invitați la Forumul SHARE 2018

Operatorii HoReCa și designerii de interior sunt invitați la Forumul SHARE 2018
person Horeca
access_time_filled

Arhitecți și designeri de interior, dar și proprietari și manageri din domeniul HoReCa sunt invitați la Forumul internațional de arhitectură SHARE care va avea loc pe 27 martie la hotelul Radisson Blu din București.

Designeri europeni și asiatici consacrați vor prezenta la București proiecte de design rezidential, hotelier, restaurante, puburi și retail în cadrul evenimentului organizat de ABplus events și Ordinul Arhitecților din România.

Prezentările și atelierele din cadrul SHARE Bucharest 2018 oferă oportunitatea de a cunoaște proiecte celebre de design, viziunea creatorilor lor și procesele din spatele demersului de proiectare.

forumarhitectishare2018

Designul spațiilor rezidențiale, al restaurantelor și puburilor se vor regăsi în temele centrale ale speakerilor internaționali și români.

Proiectul Showroom-ului Herman Miller distins cu titlul de „World Interior of the Year” la World Architecture Festival (WAF) INSIDE 2017 va fi prezentat la București de autorul său, designerul singaporez Pan Yi-Cheng. Alte două proiecte asiatice, evidențiate cu premii pentru retail și respectiv pentru hoteluri la INSIDE Awards 2017 vor fi prezentate la București de biroul Fenghemuchen Space Design din Beijing și biroul Hypothesis din Bangkok.

Massimiliano Fuksas, creatorul The New Rome/EUR Convention Hall and Hotel ‘the Cloud’ în Italia, va fi invitatul special al SHARE București din 27 martie.

Head of Zaha Hadid Interior Architecture, Kar-Hwa Ho – Associate Director și Head of VR, Zaha Hadid Architects Helmut Kinzler, Senior Associate vor prezenta la București proiectul “Mathematics: The Winton Gallery”.

Participanții la eveniment vor beneficia de platforma online oficială a evenimentului (app Whova) pentru a a facilita comunicarea cu arhitecții, designerii, speakerii și organizatorii.

Taxele de participare la eveniment sunt:

100 euro / persoană pentru înregistrarea până la data de 15 februarie
125 euro / persoană pentru înregistrarea în perioada 15.02.2018 – 01.03.2018
149 eur / persoană pentru înregistrarea în perioada 01.03.2018 – 15.03.2018

înregistrarea și plata taxei de participare la eveniment se face pe site-ul evenimentului: http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/

Contact pentru informații și booking la share@abplusevents.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302