Tablele de perete, un mijloc eficient de comunicare cu oaspeții tăi
Pentru orice hotel, restaurant, bar sau cafenea, comunicarea cu oaspeții este pe primul loc. De la modul în care angajații restaurantului se adresează clienților, până la amenajare, atmosferă sau meniu, toate elementele trebuie gândite astfel încât să transmită un mesaj coerent oaspeților. în interacțiunea cu oaspeții trebuie să vă folosiți de orice element care v-ar putea ajuta să le transmiteți acestora mesajele dorite.
Tablele de perete reprezintă un mijloc eficient de comunicare directă și la obiect, cu un cost redus. Perfecte pentru a fi folosite ca instrumente de vânzări pentru orice afacere HoReCa, tablele de perete sunt ideale în cazul în care comunicarea sau mesajele trebuie schimbate în mod regulat. Textul dorit se scrie direct pe tablă cu markere cu cretă lichidă sau cu clasica cretă, iar apoi, o dată ce mesajul este out-of-date (expirat), se șterge pur și simplu și se scrie un nou mesaj.
Pro Sign Factory SRL oferă o gamă largă de table de perete, fiecare concepute pentru a deveni o parte din decor, integrându-se în diferite medii. De la un restaurant tradițional, la un club de noapte modern, bar sau magazin de vânzare cu amănuntul, există întotdeauna un model care se potrivește fiecărei unități.
Tablele de perete oferite de Pro Sign Factory SRL sunt producție proprie sau de la producători de top. Compania oferă o gamă largă de table de perete, de bună calitate, pentru bugete diferite. Toate au rame de lemn dur, acoperit cu straturi de lac pentru protecție de calitate, rezistent la intemperii. Tablele pot fi montate vertical sau orizontal pe perete, atârnate de tavan sau pe un șevalet.
Tablele de perete pentru cretă sunt simplu de șters, iar suprafața de scriere neagră este rezistentă la UV, zgârieturi, pete și decolorare; unele se pot folosi pe ambele fețe. Pro Sign Factory SRL vă oferă totodată și produsele necesare pentru a scrie sau șterge mesajele sau desenele de pe tablă, oferindu-vă diverse accesorii.
Advertorial apărut în ediția 84 a revistei Horeca România.