Cristian Opaiț, antreprenor: “Avem în vedere extinderea operațiunilor din HoReCa spre nordul capitalei”

Cristian Opaiț, antreprenor: “Avem în vedere extinderea operațiunilor din HoReCa spre nordul capitalei”
person Horeca
access_time_filled

Cristian Opaiț, unul dintre antreprenorii HoReCa care a mizat pe centrul istoric al Bucureștiului încă de pe vremea când lucrările de reabilitare a clădirilor din această zonă abia începuseră, se orientează acum spre nordul Bucureștiului, unde vrea să deschidă mai multe business-uri HoReCa. 

Avem în vedere extinderea operațiunilor din Horeca spre nordul capitalei, o zonă de interes maxim și cu un potențial enorm. începând cu vara acestui an, ne vom ocupa de partea de food and beverage la hotelul Lido, aflat pe Bulevardul Magheru, în primă fază urmând să deschidem un restaurant, o braserie și un English Bar. De asemenea, intenționăm să extindem operațiunile prin deschiderea unei berării, a unui food court și un salon de evenimente, toate în zona de Nord a Capitalei”, a declarat, pentru Horeca România, Cristian Opaiț, care deține pub-ul Drunken Lords din centrul vechi al Bucureștiului și care mai are în derulare și alte proiecte pe zona de HoReCa.

cristiopaitantreprenor

Potrivit acestuia, centrul vechi al capitalei se află într-o scădere evidentă.

Centrul Vechi, în accepțiunea mea, a atins apogeul ca zonă de interes și se află într-o scădere evidentă, în zonă rămânând doar câteva localuri de tradiție, ce funcționează la parametri normali de lucru. în anul 2017, am fost martori la o continuă scădere a potențialului business-urilor din Centrul Vechi, chiar grupul nostru de firme renunțând la faimosul club Old City, închis la jumătatea lui ianuarie 2018”, spune cunoscutul antreprenor.

în anul 2017, antreprenorul a dus brandul The Drunken Lords și în Vama Veche, deoarece a observat că foarte mulți clienți din București erau fani Vama Veche.

The Drunken Lords nu avea cum să nu fie prezent în Vamă, clientela din București fiind alcătuită din oameni frumoși, oameni ce se regăsesc de ani buni în Vama Veche. Suma alocată conceptului de acolo este peste media zonei, locația raportând încasări peste cele prevăzute la începutul sezonului”, mai spune owner-ul Drunken Lords.

drunkenlordsvama

Potrivit acestuia, principele obstacole întâlnite în acest domeniu de activitate le reprezintă personalul, birocrația, dar și apetitul scăzut spre consum al clientului român.

Pentru că personalul reprezintă una dintre cele mai mari provocări în acest domeniu de activitate, Cristian Opaiț are în plan să deschidă în următorii ani o școală privată, pentru a acoperi lipsa de personal.

Este un proiect foarte ambițios, pe care îl avem demult în vizor; nu ascundem că negociem colaborarea cu o faimoasă școală de profil din Elveția, urmând ca în următorii doi ani să definitivăm acest proiect pe toate palierele, acoperind necesarul tot mai mare de personal pentru București”, ne-a dezvăluit Cristian Opaiț.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302