7 restaurante din România au fost selectate pentru a participa la operaţiunea „Gout de France/Good France” 2018
Șapte restaurante din România au fost selectate pentru a participa în acest an la operațiunea „Gout de France/Good France”, pe 21 martie, organizată la inițiativa celebrului chef Alain Ducasse și a Ministerului francez pentru Europa și Afaceri externe.
Cele șapte restaurante din România vor oferi clienților, pe 21 martie, în cadrul unui eveniment care se inspiră din „Dineurile lui Epicur”, o tradiție gastronomică care a luat naștere în 1912, meniuri care au vocația de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă și de a pune în valoare stilul de viață francez.
Restaurantele selectate sunt: L’Atelier din București (chef Samuel Le Torriellec), Gargantua d’Oro din București (chef Lucian Horotan), Le Bistrot Francais din București (chef Sorin Miftode), Naan Food & Drink Studio din București (chef Ionel Chituleasa), Golden Tulip din București (chef Nicușor Răducanu), Sabres din Timișoara (chef Iuliu Ciornei) și Caruso din Timișoara (chef Mio Resnade).
A patra ediție a operațiunii Gout de France/Good France, devenită o tradiție în fiecare primăvară, va reuni peste 3.000 de restaurante din 150 de țări, pentru a celebra toate acele calități care fac gastronomia franceză să fie unică: excelență, atenție deosebită pentru calitatea produselor și pentru detalii, plăcerea de împărți și de a împărtăși.