Un nou brand hotelier internațional pătrunde pe piața din România

Un nou brand hotelier internațional pătrunde pe piața din România
person Horeca
access_time_filled

hotelibisaradGrupul hotelier Orbis, partener strategic în Europa de Est al AccorHotels, a inaugurat oficial primul său hotel ibis Styles în România, împreună cu partenerul și investitorul local, FAB Industry. 

Hotelul este situat în Arad, lângă cel mai important hub industrial din oraș – Western Industrial Area, la numai 8 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Arad. 

Călătoriile în vestul României devin de azi mai ușoare și mai plăcute, odată cu deschiderea oficială a primului hotel ibis Styles din România, în Arad. Noul hotel își întâmpină oaspeții  cu tot stilul și serviciile speciale ale unui hotel de tip boutique, cu un design special, oferind o experiență „economică chic” la tarife all-inclusive”, se arată într-un comunicat de presă.

Hotelul ibis Styles Arad este operat de grupul internațional Orbis, ca parte a parteneriatului cu grupul Accor, care detine brandul. Hotelul este deținut și a fost construit de investitorul local FAB Industry, parte din grupul MR FAB, o companie cu experiență de peste 15 ani în construcții industriale.

Deschiderea primului hotel ibis Styles din România a reprezentat o mare oportunitate pentru FAB Industry, pentru că este atât o investiție solidă, cât și o șansă pentru noi să ne diversificăm activitatea. M-am implicat personal la fiecare pas în construirea hotelului și am lucrat intens împreună cu echipa mea, cu designerii și cu experții Orbis și Accor, pentru a aduce la viață un hotel vibrant, modern și foarte diferit. ibis Styles Arad este un exemplu perfect de chic industrial urban, dar mai mult decât atât, este un loc care inspiră bucurie, veselie, bună dispoziție! Este imposibil să petreceți o zi, o noapte sau chiar o oră aici și să nu zâmbiți.„, spune Flavius Balaj, proprietarul companiei FAB Industry.

Hotelul ibis Styles Arad dispune de 72 de camere, dintre care 6 apartamente, toate dotate cu paturi ibis Sweet BedTM, WiFi, un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, un lobby bar, 3 săli de întâlniri și o sală de evenimente multifuncțională.

ibisstylesarad1

Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, cu 126 de hoteluri, și este francizorul exclusiv pentru toate mărcile AccorHotels în regiune. Suntem încântați să introducem în România, în parteneriat cu FAB Industry, brandul ibis Styles, bine cunoscut și foarte apreciat la nivel internațional. Deschiderea ibis Styles în Arad confirmă ambiția noastră de a ne consolida poziția de lider în regiune dezvoltând în continuare rețeaua noastră de hoteluri, în special prin parteneriate cu investitori puternici„, a declarat Sylwia Pawelczyk-Masluk, membru al Comitetului de Management Orbis / AccorHotels Europa de Est.

Arad este cel mai important centru de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principalul punct de acces către și dinspre România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302