Un nou hotel ibis Styles se va deschide în România, în apropierea aeroportului Henri Coandă

Un nou hotel ibis Styles se va deschide în România, în apropierea aeroportului Henri Coandă
person Horeca
access_time_filled

Orbis Hotel Group, partener strategic al grupului AccorHotels în Europa de Est, își continuă expansiunea dinamică în România prin semnarea unui acord de management pentru un hotel ibis Styles la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București cu partenerul și investitorul său, Liwa Properties SRL, o filială a ABS Holdings.

MS ȘEICUL AHMED BIN SAIF AL NAHYAN este Fondatorul și Președintele ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și companii aeriene.

Hotelul nou construit va avea 85 de camere, bar, restaurant și parcare proprie. Hotelul, situat în Otopeni pe Calea Bucureștilor, va fi cel mai apropiat de aeroport și este programat să fie deschis în T1 2019.

ibisstylesbrand

Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu 127 de hoteluri și unicul licențiator al tuturor mărcilor AccorHotels din regiune. în conformitate cu strategia noastră, extindem în mod dinamic rețeaua de hoteluri din regiune, sub brandurile AccorHotels, în principal prin parteneriate cu investitori puternici și de încredere. Capitala României este o piață-cheie pentru noi, pe care ne angajăm să o dezvoltăm în continuare. Sunt convins că hotelul ibis Styles Bucharest Airport, dezvoltat în parteneriat cu Liwa Properties S.R.L. va consolida și mai mult imaginea internațională a orașului, întrucât va oferi oaspeților o nouă experiență hotelieră„, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis.

ibis Styles este marca economică a AccorHotels, ce oferă experiențe unice, într-o multitudine de stiluri. Creativitatea și umorul de calitate sunt semnele distinctive ale acestor hoteluri confortabile, de designer, care au fiecare farmecul lor individual. Fiecare unitate oferă o atmosferă optimistă, plină de stil și veselă, cu servicii prietenoase și primitoare, unde oaspeții pot simți convivialitatea și specificul local ale orașului.

Rețeaua Ibis Styles cuprinde mai mult de 420 de hoteluri în 45 de țări.

Sursă foto: www.dubaitravelator.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302