Descoperă cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni festive și de sezon la Christmasworld 2020!

Descoperă cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni festive și de sezon la Christmasworld 2020!
person Horeca
access_time_filled

Fie că este vorba de Crăciun, Paște, botezuri, zile de naștere, nunți, Ziua îndrăgostiților, Ziua Mamei, Halloween și alte sărbători sau festivaluri de sezon, evenimentele festive de peste an prind viață cu ajutorul decorațiunilor festive. în unitățile HoReCa – hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele – decorațiunile festive și atmosfera generală creată de acestea joacă un rol foarte important și cântăresc semnificativ în decizia clienților de a alege o anumită locație.

christmasworld1

E timpul să începeți să vă gândiți cum puteți face ca spațiul restaurantului sau hotelului dumneavoastră să devină un loc cât mai atractiv atractiv cu ocazia evenimentelor festive, în 2020!

Cum decorăm restaurantul sau hotelul nostru cu ocazia evenimentelor festive de peste an, astfel încât locația noastră să se deosebească de celalalte, iar oaspeții să fie atrași de aspectul estetic deosebit și de atmosfera festivă creată?

Cea mai bună sursă de inspirație pentru cei responsabili de acest aspect o reprezintă cu siguranță târgul Christmasworld din Frankfurt. Pentru cei care nu știu, Christmasworld este cel mai important târg pentru decorațiuni festive și de sezon din lume și are loc anual în Frankfurt (Germania), în luna ianuarie, la începutul unui nou sezon festiv.

în cadrul târgului, expozanți din întreaga lume prezintă un portofoliu impresionant de decorațiuni festive și de sezon pentru toate evenimentele de peste an, precum și tendințele anului abia început.

christmasworld2

La ediția din 2019, peste 45.000 de vizitatori din 123 de țări au participat la acest târg pentru a descoperi cele mai noi produse și tendințe în materie de decorațiuni festive și de sezon, expuse de peste 1000 de expozanți veniți din 44 de țări.

Christmasworld este, de altfel, unul din cele mai internaționalizate târguri de bunuri de larg consum din portofoliul Messe Frankfurt – 64% dintre vizitatori și circa 79% dintre expozanți sunt din afara Germaniei.

Potrivit organizatorilor, trendurile pentru sezonul festiv 2020/2021 se învârt în jurul sociabilității, solidarității și sentimentului de apartenență. în consecință, tema principală va fi „Family Matters” (Familia contează).

 “într-o lume care devine din ce în ce mai complexă, familia, comunitatea și întâlnirile reale între oameni sunt ceea ce contează. Să te bucuri de lucruri împreună, să sărbătorești și să împărtășești momente fericite devin mai importante ca niciodată, în replică la lumea digitală”, spun organizatorii Christmasworld.

Totodată, se remarcă și o tendință către un stil de viață mai prietenos cu mediul, care se reflectă și în organizarea evenimentelor festive.

christmasworldfrankfurtChristmasworld atrage buyeri de top din întreaga lume, care își plasează principalele comenzi pentru anul respectiv.

Dacă activați în următoarele sectoare, puteți fi sigur că veți găsi ceea ce aveți nevoie pentru noul sezon festiv la Christmasworld 2020:

  • Centre de grădină
  • Magazine de bricolaj
  • Magazine de flori și angrosiști de
  • Flori
  • Lanțuri de supermarket-uri și
  • Angrouri
  • Magazine de cadouri, de sticlă, porțelan și ceramic
  • Magazine de mobilă și mobilier
  • Drogherii
  • Centre comerciale și marketing urban
  • Companii de decorațiuni și merchandising vizual
  • Restaurante, hoteluri și catering
  • Agenții organizatoare de evenimente.

Christmasworld 2020 va avea loc în perioada 24-28 ianuarie 2020, în Frankfurt.

Articol scris de Diana Sbârcea pentru ediția 96 a revistei Horeca România

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302