Arhitectul Victor Grosu deschide restaurantul BOSCO – Gourmet Nest, o investiție de două milioane de euro

Arhitectul Victor Grosu deschide restaurantul BOSCO – Gourmet Nest, o investiție de două milioane de euro
person Horeca
access_time_filled

După mai bine de 20 de ani de activitate în segmentul ospitalității ca arhitect, designer de interior și consultant, antreprenorul Victor Grosu a decis să facă tranziția către zona operațională. Astfel, a fondat brandul Gynda Gourmet odată cu dezvoltarea restaurantului BOSCO – Gourmet Nest, proiect demarat în vara anului 2023.

Co-fondatorul companiei, Serghei Grigor, este un antreprenor și expert HoReCa ce a gestionat, în cei peste 20 de ani de activitate, investiții de peste 28 de milioane de euro. CEO-ul Gynda Group, Radu Vona, are 19 ani de experiență în industrie, ca antreprenor și consultant, și vine cu o perspectivă unică în ecosistemul ospitalității.

Grupul de management operațional Gynda Gourmet acoperă toate fazele dezvoltării și administrării unei afaceri HoReCa de succes: identificare locație; concept și plan de business; identitate de brand; creare și dezvoltare meniu food&beverage; arhitectură și design interior; management operațional (bucătărie, front-of-house, purchasing, resurse umane, financiar); marketing și comunicare; lansare ș.a.m.d.

Am fondat Gynda Gourmet din dorința de a crea restaurante care să ofere garanția unor experiențe culinare memorabile. Ne propunem ca locațiile în care ne implicăm să înglobeze toate componentele (gastronomie, servicii, design interior, atmosferă, poveste) într-un concept unitar, controlat de noi de la A la Z. De aceea, motto-ul pe care l-am ales este Behind the Truly Memorable Hospitality Experiences”, explică Victor Grosu.

BOSCO – Gourmet Nest: o investiție de două milioane de euro

Lansat la finalul lunii iulie 2024, primul restaurant operat de Gynda Group se află în zona de nord a Bucureștiului și a presupus o investiție totală de două milioane de euro. Proiectul se distinge prin design, experiența propusă, adresată tuturor celor cinci simțuri, și echipa din spate: Executive Chef-ul Andrey Korobyak s-a alăturat echipei încă din faza de concept, iar staff-ul a fost atent selectat pentru a se alinia valorilor de ospitalitate internaționale. Andrey are o vastă experiență în restaurante de top din lume.

Direcțiile-cheie ale proiectului BOSCO – Gourmet Nest au fost „foarte gustos, cald și verde”. Designul interior, semnat de biroul Grosu Art Studio, valorifică locația și respectă mediul înconjurător prin materiale exclusiv naturale: lemn și travertin, suprafețe ample din sticlă, nuanțe de pământ, măslini la interior, tavan din material argilos, lemn ars la exterior.

Restaurantul are 96 de locuri în interior, o terasă de 60 de locuri, o seră, o bucătărie deschisă și o vinotecă cu control al aerului și umidității în care se află o colecție de vinuri din regiunile viticole celebre ale lumii, selectate de somelierul locației.

Meniul restaurantului este sezonier și propune preparate din bucătăria europeană, cu influențe nordice, dezvoltate cu produse locale, sub semnătura Executive Chef-ului Andrey Korobyak.
Restaurantul BOSCO – Gourmet Nest este deschis începând cu 26 iulie 2024, de marți până duminică, între 17:00-23:00. Din 1 septembrie 2024, restaurantul va fi deschis între 12:00-23:00.

„Promisiunea pe care o face un restaurant trebuie respectată zi de zi”

Grupul Gynda Gourmet își dorește să devină partenerul de încredere al investitorilor HoReCa și să creeze un standard al experiențelor de ospitalitate, aliniat la normele globale.

Promisiunea pe care o face un restaurant trebuie respectată zi de zi. Sunt puține exemple de locații la noi, din păcate, care și-au păstrat promisiunile cu care s-au lansat în urmă cu câțiva ani, fie că e vorba de gustul mâncării, fie de ospitalitate și servicii”, este de părere fondatorul Gynda Gourmet, Victor Grosu.

În prezent, grupul are în dezvoltare proiecte din România cu specific comfort food, asiatic, latino-american, o franciză bio și un food court. Valoarea estimată totală a investițiilor în proiectele în curs de desfășurare este de 20 de milioane de euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302