Sevda Cadir, specialistă în real estate, noua membră a echipei Win Advisors

Sevda Cadir, specialistă în real estate, noua membră a echipei Win Advisors
person Horeca
access_time_filled

Win Advisors, hub regional de consultanță și management hotelier, anunță un nou pas important în viitorul companiei: numirea specialistei în real estate Sevda Cadir, în funcția de Head of Feability and Valuations, aceasta având cunoștințe asupra sectorului hotelier în diverse orașe din regiunea CEE/SEE, de la Polonia până în Bulgaria și din zona Adriatica până în Ucraina.

În ultimii cinci ani, Sevda Cadir a lucrat la peste 600 de proiecte implicând evaluări conforme cu RICS pentru active existente dar și în dezvoltare, de la hoteluri individuale până la portofolii complexe din regiune. Expertiza sa include consilierea clienților cu privire la viabilitatea financiară a proiectelor, realizarea de studii de fezabilitate și suport în procesele de selecție a operatorilor. În multiplele sale roluri a dezvoltat analize detaliate ale randamentelor investiționale, conceptelor operaționale alocării spațiului, metricilor financiari și costurilor de construcție, asigurând clienților săi informații precise și detaliate pentru deciziile de investiție.

Decizia de business a Win Advisors are scopul de a consolida poziția companiei pe piață și de a putea sprijini și mai bine investitorii în realizarea proiectelor imobiliare și hoteliere din România, Bulgaria și Moldova, dar și extins în regiunea CEE/SEE, piețe pe care compania dorește să se lanseze începând cu anul viitor.

Astfel, prin cooptarea Sevdei Cadir, Win Advisors își extinde capacitatea de a oferi evaluări conforme cu standardele internaționale, prin deschiderea departamentului de Capital Markets și Valuations.

Cu o piață hotelieră în creștere și o nevoie nou apărută de a valorifica spațiile disponibile din clădirile de birouri, Win Advisors oferă investitorilor locali soluții eficiente, personalizate pentru nevoile fiecărui proiect. Compania a fost fondată de Alina Vlădulescu, fost General Manager al Mercure Bucharest City Center și Ibis Styles Bucharest City Center, și de Cătălina Toma (Roșu), fost Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria și Moldova. Cele două antreprenoare au lucrat anterior cu Sevda Cadir și i-au urmărit ulterior cu interes evoluția profesională, alegând astfel momentul oportun aducerea ei în echipă.

Despre Win Advisors 


Win Advisors este un hub specializat, pe diverse segmente de expertiză necesare optimizării activității pentru hoteluri: de la concept și strategie de brand și de go to market, până la design și arhitectură interioară, creare concepte de F&B și consultanță financiară sau management hotelier.

De asemenea, Win Advisors sprijină dezvoltatorii și proprietarii de hoteluri să implementeze strategii de sustenabilitate și să integreze standardele ESG (Environmental, Social, and Governance), un aspect din ce în ce mai important pentru investitori.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302