Casa METAXA lansează prima ediție limitată a popularului METAXA 12 Stele

Casa METAXA lansează prima ediție limitată a popularului METAXA 12 Stele
person Horeca
access_time_filled

Ediția limitată METAXA Zeus 12 Stele este inspirată de cel mai puternic zeu al mitologiei grecești și prezintă expresia semnăturii colecției METAXA Stars într-un aspect special. Spre deosebire de designul minimalist al sticlei METAXA 12 Stele, Ediția Zeus combină albastrul închis cu accente neon și ilustrează spectacolul care are loc pe cer, în timpul unei furtuni. Imaginea colorată a lui Zeus, ce împodobește sticla, îl redă pe regele zeilor într-o manieră modernă.


Pentru această ediție limitată, sticla METAXA 12 Stele a primit un design cu adevărat surprinzător, în timp ce conținutul ei și-a păstrat caracterul original. O băutură alcoolică cu un gust matur, produsă din vinuri aromate obținute din struguri Muscat de pe insula Samos, distilate din vinuri maturate și plante mediteraneene. Prin modernizarea designului sticlei, dar păstrarea gustului autentic al METAXA 12 Stele: Ediția Zeus aduce un omagiu originilor sale grecești și face produsul mai atractiv pentru noile generații.


METAXA ÎN ROMÂNIA
De la includerea sa în portofoliul BDG Import, în 2006, METAXA se bucură de o prezență solidă în România, menținându-se pe un trend ascendent chiar și într-un context de piață provocator. În 2023, acesta a fost singurul brand din categoria sa care a înregistrat o creștere a volumului vândut, înregistrând +2,5%, față de anul anterior, în contextul unei scăderi generalizate a pieței. Rezultatul confirmă poziția sa și preferința consumatorilor români pentru gustul său, în prezent, METAXA ocupând locul 9 în topul brandurilor de băuturi spirtoase brune, importate în România.


La nivel de distribuție, brandul METAXA este prezent în principalele rețele de retail din România, având o acoperire extinsă și în sectorul HoReCa, la nivel național. Cu o ediție limitată de doar 3.000 de sticle disponibile în țara noastră, METAXA 12 Stele: Ediția Zeus poate fi găsită în rețelele Carrefour și Auchan, precum și online pe www.beicevrei.ro.


Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302