Gala Premiilor CHEFI DE ROMÂNIA 2025, ediția a 3-a

Gala Premiilor CHEFI DE ROMÂNIA 2025, ediția a 3-a
person Horeca
access_time_filled

Cea de-a treia ediție a singurei gale de premiere dedicată exclusiv chefilor şi pastry chefilor din România a avut loc anul acesta la Biavati Events în seara zilei de 20 februarie. Evenimentul a reunit specialiști experimentați și lideri din acest segment de piață, furnizori şi prieteni ai domeniului într-o seară specială, plină de momente frumoase, pigmentată de networking şi meniuri savuroase.

Tema din acest an a Galei Premiilor Chefi de România – Legacy of Excellence – a deschis un nou capitol al excelenței și creativității, 60 de chefi şi pastry chefi fiind premiaţi din dorinţa clară de a le fi recunoscute inițiativele de succes, dar şi pentru a fi o sursă de inspiraţie pentru noi standarde de performanță și de a celebra contribuțiile lor semnificative la această industrie.

„Prin organizarea acestui eveniment, îmi doresc să ofer o oportunitate tuturor chefilor şi pastry chefilor de a-și evidenția realizările și inovațiile, fiind în acelaşi timp şi un moment de recunoaştere a amprentei deosebite pe care fiecare chef o pune asupra acestui sector în continuă evoluţie”, spune Daniela Sima, organizatoarea acestui eveniment, persoană activă de peste 20 de ani în sectorul HoReCa, răstimp în care a reuşit să adune şi să închege o comunitate de bucătari, cofetari și profesioniști din domeniul culinar.

Cele 60 de premii, scindate în două secţiuni mari – Chefi şi Pastry Chefi- au fost oferite în urma deliberării unui juriu format din şase chefi şi patru pastry chefi recunoscuţi în plan naţional: Chef Nico Lontras, Chef Constantin Ghimpu, Chef Dumitru Bucşa, Chef Robert Voicu, Lady Chef Oana Coantă, Lady Chef Cerasela Lungu, Pastry Chef Ana Consulea, Pastry Chef Carmela Dragomir, Pastry Chef Mirela Cață, Pastry Chef Gabriela Pascaru.

PREMIANȚII SUNT:
Best Chef Bucătărie Tradițional Românească
Locul 1 – NINA RUS – Păstrăvăria Rin/Bistriţa
Locul 2 – MARA ELENĂ TOADER – Viscri
Locul 3 – IOAN BEBESELEA – Sibiu

Best Chef New Romanian Cuisine
Locul 1 – SORIN STOICA – Solstitius Dinners
Locul 2 – ALEXANDRU DUMITRU – La Hambar / Singureni Manor
Locul 3 – CĂTĂLIN BEJENARIU – Kane / Bucureşti

Best Chef Fine Dinning
Locul 1 – DRAGOŞ TUDORAN – Maimuca / Bucureşti
Locul 2 – VLAD PADURESCU – L’Epoque / Bucureşti
Locul 3 – LORINCZ SZILARD – One Soul / Braşov

Best Chef Evenimente
Locul 1 – DRAGOŞ BERCEA
Locul 2 – IOAN ȘUȘALĂ – Casa Timiş / Prahova
Locul 3 – CIPRIAN SOTOC – Opera Events/Oradea

Best Chef Restaurant de Hotel
Locul 1 – ŞTEFAN PARASCHIV – Radisson Blu / Bucureşti
Locul 2 – MARINEL BEJENARU – Kronwell / Braşov
Locul 3 – MARIANA VÂRTOP – Hotel Timişoara / Timişoara

Best Pastry Chef Hotel / Restaurant
Locul 1 – ELENA ZÂNE – Sheraton / Bucureşti
Locul 2 – ADRIANA IVAN – Nomad Sky Bar / Bucureşti
Locul 3 – NATALIA CUZNETOVA – Hotel Continental / Bucureşti

Bucătării Etnice din România
Best Chef Bucătărie Maghiară – ADORJAN TRUCZA – Taste of Transylvania
Best Chef Bucătărie Maghiară – HUNOR BALASZ – Kotyogo / Lupeni
Best Chef Bucătărie Lipovenească – VALENTIN CUZUB
Best Chef Bucătărie Turco / Tătărască – MURAT ARICILAR – Murat Usta / Bucureşti
Best Chef Bucătărie Sârbească – ŞTEFAN BRANKOVIC – Pappa Ricardo / Constanța

Bucătării Internaționale
Best Chef Bucătărie Mediteraneeană – MICHAEL PASSARELLI – Bistro Patio / București
Best Chef Bucătărie Libaneză – IBRAHIM AMNAR – Zaitoone / Bucureşti
Best Chef Bucătărie Asiatică – MIHAI NĂSTASE – Gourmet by ZAITOONE / Bucureşti
Best Chef Bucătărie Nord / Sud Americană – IOSIF ŞTEFĂNESCU / Bucureşti

Best Patiser / Brutar – TOM REES – Pain Plaisir / Bucureşti

Premiul Pentru Întreaga Activitate – Lady Chef CORNELIA GHISOI

Best Chef Bistro Gastronomy
Locul 1 – ALEX BURCA – Mosafir / Bucureşti
Locul 2 – TOMA ION – Bucătarul Cetății Alba Iulia
Locul 3 – COSTEL HORGA – Gastrolab / Bucureşti

Best Gelatier – MIRCEA BANU – Zelato / Bucureşti


Premiul In Memoriam ADI POP – Chef ALIN VADEAN


Best Chef Trainer – CIPRIAN NICOLESCU – Escoffier
Best Chef Trainer – PETRONELA CIUBOTARU
Best Pastry Chef Trainer – RODICA BUNEA – Horeca School / Bucureşti

Premii speciale – Educaţie:
Horeca Culinary School / ICEP HOtel School / Culinary Arts School Brasov / Academia Junilor Bucatari / Escoffier / Scoala Stephane Glacier


Best Chocolatier
Locul 1 – THOMAS HUIT – TH Patisserie / Bucureşti
Locul 2 – ROXANA STIRBU – Guilty Pleasure / Bucureşti
Locul 3 – VLAD NICULESCU – Boem Atelier / Bucov, Prahova

Best Chef Farm to Table
Locul 1 – PETRA HIANU – Plai / SIbiu
Locul 2 – MIHAI TOADER – Soro Lume / Bucureşti
Locul 3 – MARA ELENĂ TOADER – Viscri

Rising Star Chef
Locul 1 – PAUL ANTOHI – Kronwell / Braşov
Locul 2 – MANU MICHELBACH – Aniroc Signature Hotel / Arad
Locul 3 – BOGDAN PANAITE – Bucureşti


Premiul MACROMEX – Chef Bogdan Panaite

Rising Star Pastry Chef
Locul 1 – ALEXANDRA ŞTEFANIA OLTEANU – Dulcelle / Campina
Locul 2 – GEORGIANA VIŞAN – Cofetăria Geolina / Bucureşti
Locul 3 – GEORGIANA GARBACEA – Panner Maison / Moieciu de Sus, Bran

Best Female Chef – PETRA HIANU
Best Male Chef – BOGDAN PIELE

Best Female Pastry Chef
Locul 1 – ADRIANA IBREAN – Dulcelle / Campina
Locul 2 – LEXI ALEXANDRA TUDORICA – Adresa Dulce a lui Lexi / Călăraşi
Locul 3 – ANDREEA IGNAT – Reghin

Best Male Pastry Chef
Locul 1 – GEORGIAN TUFA – Sweet Dessert / Braşov
Locul 2 – ALEX ŞTEFAN – Cofetăria ALEX / Moreni, Târgovişte
Locul 3 – ROBERT EISLER – Cuptorul lui Robert / Braşov

Premiul Organizatorului – Chef LIVIU PREDA
Premiul Organizatorului – CORNEL MORAR
Premiul de Popularitate – Chef CEZAR MUNTEANU

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302