
Antreprenoarea Ana Savin deschide în Capitală restaurantul STAGE Nice Dining

Antreprenoarea Ana Savin, cunoscută în domeniul HoReCa în Galați, își extinde afacerea și inaugurează un nou restaurant, în Capitală, după o investiție de 250.000 de euro. Stage București este al treilea său business, după Hotel Bordeaux și restaurantul Stage Nice Dining deschise în urmă cu 10 ani în Galați.
„Bucureștiul este o piață dinamică și efervescentă, unde gastronomia evoluează constant, iar pentru mine această extindere reprezintă mai mult decât un nou restaurant. Desigur, piața de aici este mult mai competitivă, de aceea venim cu o rețetă de business care ne-a ajutat să creștem constant”, spune Ana Savin, fondatoarea Stage Nice Dining.

Deschis la începutul lunii martie, Stage Nice Dining are un meniu mediteraneean & fusion și aduce în București conceptul gastronomic din Galați – “nice dining” – un concept patentat care îmbină preparate delicioase, porții generoase și un plating spectaculos.
Cu o suprafață de 200 mp și o capacitate de 70 de locuri, Stage București se află în zona Ștefan cel Mare din Capitală (strada Vasile Lascăr, nr. 224), la parterul unei noi clădiri rezidențiale. Restaurantul are o echipă formată din 15 angajați și este deschis de luni până duminică între orele 11:00 și 23:00.
Meniul cu specific mediteranean include preparate pe bază de pește, fructe de mare, vită, pui, rață și porc, fiind folosite ingrediente de calitate de la furnizori locali și internaționali. Preparatul vedetă, care a consacrat STAGE în Galați, este vita pe piatră încinsă. Prețurile variază între 50 lei pentru aperitive, și 160 lei pentru preparate pe bază de steak de vită.
Preparatele sunt gândite de executive chef Bogdan Ivanov, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul HoReCa.

„De la meniuri sezoniere cu ingrediente locale, la plating interactiv sau experiențe unice în localuri tematice, este clar că succesul în HoReCa se va concentra pe ospitalitate, autenticitate și inovare în 2025. Clienții români vor atât preparate delicioase și porții generoase, plating spectaculos cât și o experiență nouă la masă. Ieșirea la restaurant este tot mai mult despre experiență, despre emoțiile și trăirile avute în cadrul restaurantului. Iar localurile trebuie să se adapteze constant. Vor face diferența cele care vor înțelege conceptul de ospitalitate, își vor surprinde plăcut mereu clienții și vor face schimbări care să impresioneze”, conchide antreprenoarea Ana Savin.