Sustenabilitate în HoReCa înseamnă și o bună gestionare a bucătăriei
Gestionarea bucătăriei într-un mod sustenabil, nu înseamnă doar economie pentru management.
Citeste mai multGestionarea bucătăriei într-un mod sustenabil, nu înseamnă doar economie pentru management.
Citeste mai multVerile toride, caracterizate prin temperaturi extrem de ridicate și perioade prelungite de secetă pun la încercare rezistența viilor și capacitatea viticultorilor de a produce vinuri de calitate.
Citeste mai multAdaptarea la aceste noi trend-uri este esențială pentru industria alimentară și mai ales pentru crearea produselor de mâine.
Citeste mai multAlexandru Stoica, fondator și administrator al companiei Chocoland, vorbește despre nevoia din piață a produselor personalizate și relația cu segmentul HoReCa.
Citeste mai multSlow food s-a născut la Bra, în anul 1986, fondatorul fiind Carlo Petrini. Această mișcare s-a născut pentru a fi un contrast la tot ce era fast-food,…
Citeste mai multLegea nr. 49/2024 pentru modificarea și completarea Legii nr. 217/2016 impune operatorilor din sectorul agroalimentar să adopte măsuri de prevenire a risipei alimentare înainte de a neutraliza…
Citeste mai multÎn martie 2024, Düsseldorf, Germania, a găzduit cea de-a 30-a ediție a ProWein, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase târguri internaționale de vinuri și băuturi…
Citeste mai multÎntr-o lume în continuă schimbare, consumatorii devin din ce în ce mai interesați de experiențele lor de consum, iar producătorii trebuie să fie în pas cu preferințele…
Citeste mai multBăbească Neagră este un soi ce provine din viţa sălbatică vitis vinifera ssp.sylvestris și se situează pe locul doi în topul celor mai răspândite soiuri autohtone de…
Citeste mai multLa Chef Atelier, restaurant ce-i poartă semnătura, chef Cezar Munteanu are zero waste, fiind numit de altfel, de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ambasador al luptei…
Citeste mai mult