Noi tehnologii, noi nevoi, noi operațiuni
Se schimbă bucătăria! Da, azi bucataria e diferită! Știi că până ieri era suficient să ai o plită bună, de preferat pe gaz, și un cuptor bun.…
Citeste mai multSe schimbă bucătăria! Da, azi bucataria e diferită! Știi că până ieri era suficient să ai o plită bună, de preferat pe gaz, și un cuptor bun.…
Citeste mai multAceste vinuri sunt un răspuns la dorința crescândă a consumatorilor pentru produse mai puțin procesate și mai apropiate de sursa lor, evidențiind astfel legătura strânsă dintre pământ,…
Citeste mai multCuvântul Chef a căpătat treptat un sens propriu… unii cred că este suficient să arunci niște ingrediente într-o tigaie pentru a fi considerat Chef, alții cred că…
Citeste mai multUn articol care explorează tendințele de consum în materie de vin în sezonul de vară și factorii cheie ce trebuie luați în considerare atunci când sunt selectate…
Citeste mai multVinul este comparat cu un organism viu, care se naște, crește, devine matur, apoi începe să îmbătrânească și, în cele din urmă, moare. Durata ciclului de viață…
Citeste mai multChef Antonio Passarelli vorbește despre poezia ingredientelor reale, a ingredientelor care au ceva de spus, a ingredientelor care știu să-și exprime originile.
Citeste mai multIncluderea în oferta turistică a unei experiențe turistice plăcute este crucială pentru succesul pe termen lung al destinațiilor.
Citeste mai multUn nou trend culinar, ce se face simțit de câțiva ani încoace în Italia, Franța și Spania, este acela care presupune o întoarcere la origini, adică prepararea…
Citeste mai multOrdinul 201/2022 al ANPC, care va intra în vigoare la data de 15 martie 2023, prevede indicarea ingredientelor cu gramajele aferente, a valorilor nutriționale, aditivilor și alergenilor…
Citeste mai multUnele tendințe sunt amânate de ani de zile, altele se pierd înainte de a avea timp să prindă rădăcini pe piață.
Citeste mai mult