FOOD&BEVERAGE

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

Calendarul Vinului. Miracol sau ştiinţă?

person Sergiu Nedelea, somelier
access_time_filled

Legea şi dicţionarul definesc vinul drept o băutură obţinută exclusiv prin fermentarea alcoolică, completă sau parţială, a strugurilor proaspeţi sau supuşi unor prelucrări autorizate, ori a mustului…

Citeste mai mult
Defectele vinului

Defectele vinului

person Andrei Popa, somelier
access_time_filled

Ca să lămurim problema ”vinului cu defect”, în acest articol voi descrie defectele întâlnite, cauzele și cum pot fi evitate.

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302