Sfertul de oră care crește cu 50% comenzile de mâncare
Prânzul și cina sunt respectate cu regularitate de români, comenzile de mâncare înregistrând creșteri de până la 50% timp de 15 minute înainte de cele două mese…
Citeste mai multPrânzul și cina sunt respectate cu regularitate de români, comenzile de mâncare înregistrând creșteri de până la 50% timp de 15 minute înainte de cele două mese…
Citeste mai multCea mai amplă campanie de promovare a vinurilor albe, Vara în Alb, ajunsă la cea de-a patra ediție, a debutat weekend-ul trecut în mai multe restaurante din…
Citeste mai multVinexpert în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București derulează în perioada mai 2014 - octombrie 2015 proiectul "Marketingul și promovarea vinurilor românești - o carieră…
Citeste mai multEchipa României de Barista a participat cu succes la cele mai importante două evenimente legate de cafea, informează SCAE România, și anume - Campionatele mondiale de barista,…
Citeste mai multItalia este al 6-lea furnizor de produse agroalimentare pentru România, după Ungaria, Germania, Bulgaria, Polonia și Olanda, de la care aceasta achiziționează cu precădere carne, produse de…
Citeste mai multPe 27 mai a.c. a avut loc primul Masterclass de Vinuri Grecești, organizat de către Greka Terra, principalul importator de vinuri grecești de top și alte delicatese…
Citeste mai multSe estimează că mai mult de un pahar de vin, din cinci vândute în lume, este italian. Sectorul vitivinicol este esențial pentru economia italiană, având în vedere…
Citeste mai multPeste 150 de participanți, importatori, distribuitori, buyer din marile rețelele retail, Ho.Re.Ca., Food & Bar și magazinele de specialitate se vor bucura de cele mai bune produse…
Citeste mai multHeineken România are începând cu 1 iunie 2014 un nou Director Supply Chain, în persoana lui Maarten Koudenburg. Acesta îl va înlocui pe Ed van Willegen în…
Citeste mai multRomânia ocupă prima poziție în topul țărilor din Europa Centrală și de Est care comandă mâncare de pe aplicația mobilă foodpanda, cu o medie de circa 50%…
Citeste mai mult