Ramayana Café şi-a lansat propriul spaţiu de producţie de patiserie fină

Ramayana Café şi-a lansat propriul spaţiu de producţie de patiserie fină
person Horeca
access_time_filled

Ramayana Café, prima cafenea – ceainărie cu ambianță orientală din București, și-a inaugurat recent propriul spațiu de producție de patiserie fină, o investiție ambițioasă și cu un plan de dezvoltare pe termen lung. Astfel, cafeneaua va beneficia zilnic de produse proaspete stil Patisserie Artisanale, realizate după rețete perfecționate în ultimul an și jumătate de o echipă dedicată de specialiști, condusă de bucătarul – șef Gheorghe Dinu.

„Noul spațiu de producție este rezultatul unor planificări riguroase și a unor investiții substanțiale, care ne-au permis să atingem standarde superioare de calitate, atât pentru produse, cât și pentru dotări și instruire a personalului. Produsele noastre vor fi întotdeauna proaspete, realizate din ingrediente atent selecționate și după rețete perfecționate în urma unui an întreg de testări”, a declarat directorul general al Ramayana Café, Nona Groza.

ramayana

În prima etapă, produsele vor fi disponibile exclusiv la Ramayana Café, urmând ca în următoarele luni să fie lansat și serviciul de catering.

Printre noile produse din meniul table d’hote se numără celebrele Macarons franțuzești cu arome diverse și unice în București, fursecuri cu fructe, alune și ciocolată belgiană, trufe și o prăjitură indiană tradițională pentru a susține conceptul Ramayana.

Pe lângă produsele stabile, la Ramayana va exista și Prăjitura zilei, diferită în fiecare zi: foetaje și aluaturi complexe precum Millefeuille, Opera cake, Daquoise, tarte și torturi, Orez cu lapte, Cupcakes, Pear and apple chaussons, Croquembouche, Panna cotta, Ecler. Cheese cake, clătite, mousse-uri și numeroase alte delicatese.

dulciuri„Încă de la deschiderea cafenelei în 2008, ne-am dorit mereu să ne suprindem clienții cu ceva nou. Acum, avem ocazia să oferim zilnic o surpriză dulce celor care ne trec pragul ” să-și îmbogățească ziua cu ceva cu adevărat special”, a mai declarat directorul general Ramayana Café.

Inaugurată în 2008, Ramayana Café este în continuare printre puținele locuri din București deschide non-stop, unde clienții se pot bucura de o atmosferă orientală și de produse unice, de cea mai bună calitate.

Ramayana în cifre:

•  Din 2008 și până acum, Ramayana a avut ușa deschisă nonstop timp de 35.000 de ore;
•  Ramayana are 65 de sortimente de ceai de pe toate continentele, majoritatea unice în România;
•  Pictura terasei Ramayana a durat 2 luni, are o dimensiune de 30 mp și a fost primul trompe l’oeil din București;

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302