S-a deschis “Laboratorul de Gusturi și Fapte bune”

S-a deschis “Laboratorul de Gusturi și Fapte bune”
person Horeca
access_time_filled

laboratorigusturi2Servicii de catering cu misiune nobilă. Așa ar putea fi caracterizată activitatea „Laboratorului de Gusturi și Fapte Bune”, deschis oficial săptămâna aceasta în Mogoșoaia.

Laboratorul este un concept dezvoltat în cadrul Programului „Șanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Laboratorul de Gusturi și Fapte Bune este un concept original de întreprindere socială, care vine în întâmpinarea iubitorilor de gusturi bune prin produse și servicii de catering. Laboratorul oferă servicii complete de catering, de la planificarea meniului la preparare, livrare, set-up, desfacere și infrastructura necesară (personal, mese și veselă profesională).

Proiectul reprezintă dovada vie că se pot realiza servicii de catering de excelență și cu persoane aparținând grupurilor vulnerabile. În laborator lucrează 8 persoane, toate fiind din grupuri vulnerabile, fie că este vorba despre victime ale violenței în familie, persoane din familii monoparentale, persoane de etnie romă ș.a.

Preparatele livrate și servite de laboratorul de Gusturi și Fapte Bune se realizează cu ingrediente de cea mai bună calitate, cu profesionalism și, ingredientul secret, cu mult suflet. (…) Acceptul colaborării cu echipa Laboratorului de Gusturi și Fapte Bune vine și cu satisfacția contribuției la continuitatea unui proiect cu misiune nobilă, oferirea de servicii de catering prin integrarea pe piața muncii a persoanelor vulnerabile. Mărturia performanțelor este dată de satisfacția clienților noștri prin aprecierile venite de la instituții bancare, ministere, companii internaționale sau instituții publice„, declară Roxana Prodan, fondator al Fundației Tinerețe Fără Bătrânețe – inițiator al proiectului.

laboratorgusturi3

Asigurăm toată paleta de set-up, livrare, service, desfacere, fețe de masă, scaune, veselă, pe lângă faptul că oferim mâncare. Suntem full catering. Am avut evenimente începând de la coffee break-uri până la cine festive, am fost mai mult orientați pe partea de business până acum – evenimente, conferințe, lunch-uri -, evenimente corporate în locațiile clienților. Grădinițele reprezintă o direcție de dezvoltare a laboratorului, dar ne îndreptăm atenția și spre persoanele fizice. Avem comenzi multe și din zona birourilor„, ne-a mai declarat Roxana Prodan de la Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe.

Despre proiect

Proiectul „Șanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6. „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1. „Dezvoltarea economiei sociale”.

Proiectul a fost inițiat de Fundația Estuar, Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual și Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe și implementat din Ianuarie 2015 în regiunea București-Ilfov și Sud-Muntenia, urmărind dezvoltarea a nouă structuri de economie socială, în vederea promovării economiei sociale în rândul grupurilor vulnerabile (persoane de etnie romă, victime ale violenței în familie).

laboratorgusturi4

Mai multe informații despre Laboratorul de Gusturi și Fapte Bune puteți citi în următoarea ediție a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302