HOSPITALITY

ROQUEFORT, al cincilea gust

ROQUEFORT, al cincilea gust

person Horeca
access_time_filled

Cand vine vorba despre branzeturi fine, roquefort intra automat in topul marilor branzeturi ale lumii, alaturi de parmigiano reggiano, camembert, gorgonzola sau grana padano. Printre branzeturile albastre,…

Citeste mai mult
Povestea unui dop

Povestea unui dop

person Horeca
access_time_filled

Dopul desemneaza conform dex o bucata de pluta (sticla, cauciuc etc...), cu care se astupa deschizatura unei sticle sau a unui vas ingust. Ne vom opri asupra…

Citeste mai mult
UNDA VERDE la fonduri UE in 2010!

UNDA VERDE la fonduri UE in 2010!

person Horeca
access_time_filled

  Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) a publicat calendarul estimativ al lansarilor de cereri de proiecte la nivelul tuturor celor sapte programe operationale, pentru anul 2010.…

Citeste mai mult
Un nou inceput

Un nou inceput

person Horeca
access_time_filled

Ca in fiecare an, dupa o iarna grea, totul - oameni si afaceri - renaste, se transforma, se pregateste pentru un nou inceput. Unii zic mai promitator,…

Citeste mai mult
Zilele Selgros  – Bucuresti Berceni

Zilele Selgros – Bucuresti Berceni

person Horeca
access_time_filled

Selgros Cash & Carry creeaza o platforma pentru intalniri, schimburi de idei si consiliere intre furnizorii si clientii companiei prin organizarea Zilelor Selgros. Aceste evenimente care promoveaza…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302