HOSPITALITY

Crama ca obiectiv turistic. Cum o amenajăm?

Crama ca obiectiv turistic. Cum o amenajăm?

person Horeca
access_time_filled

în trecut, crama reprezenta o încăpere la nivelul solului dintr-o clădire ridicată în apropierea viei, în care avea loc tescuirea strugurilor, prepararea vinului și depozitarea acestuia, precum…

Citeste mai mult
O viziune de business pe termen lung

O viziune de business pe termen lung

person Horeca
access_time_filled

Jerry Dauteuil a deschis primul magazin Jerry's Pizza în Piața Matache, în 1996, investind 15.000 de dolari. 15 ani mai târziu, compania are 24 de magazine, situate…

Citeste mai mult
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302