Implementarea GDPR în 5 pași
Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (sau GDPR) și-a produs deja efectele începând cu data de 25 mai 2018. Aceasta este prima încercare de a proteja datele…
Citeste mai multRegulamentul General privind Protecția Datelor Personale (sau GDPR) și-a produs deja efectele începând cu data de 25 mai 2018. Aceasta este prima încercare de a proteja datele…
Citeste mai multRay Iunius, Business Development Director la Lausanne Hospitality Consulting, este Președintele juriului la "Romanian Hospitality Awards". Organizat de Hospitality Culture Institute, Romanian Hospitality Awards este un proiect…
Citeste mai multîn amenajarea structurilor HoReCa, alegerea textilelor este un aspect important pentru satisfacția viitorilor oaspeți, iar cerințele tot mai ridicate ale consumatorilor obligă operatorii HoReCa să ridice “ștacheta”…
Citeste mai multHospitality Culture Institute lansează Romanian Hospitality Awards, un proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria HoReCa autohtonă. Romanian Hospitality Awards premiază pasiunea, serviciile de calitate,…
Citeste mai multProgramul de studii postuniversitare “Managementul Strategic al Ospitalității” se bazează pe un parteneriat încheiat între Academia de Studii Economice din București (ASE) și Ecole hôtelière de Lausanne…
Citeste mai multInspecția Muncii a demarat la începutul lunii iulie campania de control la societățile care își desfășoară activitatea pe litoral. Se controlează respectarea legislației privind încheierea contractelor de…
Citeste mai multGuvernul a adoptat joi, 28 iunie, Ordonanța de Urgență privind înființarea Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România. înființarea Autorității Naționale pentru Formare…
Citeste mai multDacă în ediția 84 a revistei Horeca România am discutat despre cum să alegem cea mai bună opțiune pentru un design de hotel, astăzi vreau să abordăm…
Citeste mai multDintotdeauna a fost dificil să găsești soluții la disputele care se nășteau atunci când trebuia construită o echipă de personal în domeniul ospitalității. Replici de genul: “Avem…
Citeste mai multDeficitul de personal din industria ospitalității (hoteluri și restaurante) este estimat în prezent la 50.000 de angajați, situație care se agravează de la an la an, iar…
Citeste mai mult