Curățenia – literă de lege în HoReCa
Când vine vorba de hoteluri sau restaurante, igiena este (sau mai bine spus ar trebui să fie!) literă de lege. Motivele sunt cât se poate de evidente:…
Citeste mai multCând vine vorba de hoteluri sau restaurante, igiena este (sau mai bine spus ar trebui să fie!) literă de lege. Motivele sunt cât se poate de evidente:…
Citeste mai multEști proprietar de restaurant, cafenea, magazin sau o altă afacere mică spre medie? Folosește cel puțin jumătate din “recomandările” de mai jos și vei da faliment în…
Citeste mai multHORA, Organizația Patronală a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, și Hospitality Culture Institute organizează în perioada 11-12 aprilie a.c., cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a…
Citeste mai multCleaning Show, evenimentul anului pentru industria de curățenie profesională, își deschide porțile marți, 20 martie, la centrul expozițional Romexpo din București (Pavilionul C1). Timp de 4 zile,…
Citeste mai multTopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, revine în perioada 24-25 mai 2018, la…
Citeste mai multNumărul de locuri de muncă în domeniul HoReCa a crescut de patru ori comparativ cu oferta de la începutul anului trecut, conform statisticilor efectuate de BestJobs. Cele…
Citeste mai mult9 patronate și asociații din industria ospitalității solicită autorităților, într-un comunicat de presă comun, să-și armonizeze agendele cu cele ale industriei. Cele nouă patronate și asociații se…
Citeste mai multConsiliul Director al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism A.N.B.C.T. - ROMâNIA, reprezentat de președinte Ștefan Bercea și secretar general Cornelia GHIȘOI, în urma ședinței…
Citeste mai mult12 branduri HoReCa figurează în lista celor mai etice companii din lume în 2018, realizată de Institutul Ethisphere, lider global în definirea și promovarea standardelor de practici…
Citeste mai multPentru orice hotel, restaurant, bar sau cafenea, comunicarea cu oaspeții este pe primul loc. De la modul în care angajații restaurantului se adresează clienților, până la amenajare,…
Citeste mai mult