
HORA, Autoritățile și HoReCa
ANPC, DSV, DSP, ISU, ANAF, autoritățile locale, poliție, autoritățile de mediu şi, mai nou, RETURO, cu toţii doresc să se impună, să aplice legislaţia în vigoare să…
Citeste mai multANPC, DSV, DSP, ISU, ANAF, autoritățile locale, poliție, autoritățile de mediu şi, mai nou, RETURO, cu toţii doresc să se impună, să aplice legislaţia în vigoare să…
Citeste mai multExplorăm în acest articol de ce hotelurile boutique sunt preferate de mulți clienți, ce le face unice și atrăgătoare, precum și aspectele legale și tehnologice care stau…
Citeste mai multUn articol care evidențiază temele cheie și concluziile principale din prima zi a cursului susținut de Raluca Epureanu, Management Consultant, Customer Eperience, numit "Hospitality REimagined".
Citeste mai multErasmus este un program emblematic al Uniunii Europene creat pentru educație, formare, tineret și sport, care a fost inițiat în 1987.
Citeste mai multÎn mediul de muncă, diferențele care apar între colegi pe criterii de rasă, vârstă, sex, opinii, experiență profesională, pot concretiza comportamente de discriminare precum mobbing-ul sau bullying-ul.
Citeste mai multCât de mult mai contează motivarea angajaţilor în HoReCa? Sunt oare banii singurul factor motivaţional care contează cu adevărat pentru angajaţii din acest domeniu?
Citeste mai multAda Țerea, director al American Hotel Academy (AHA), a punctat dintre beneficiile de a studia în cadrul unității de învățământ pe care o conduce, vorbind despre parteneriate…
Citeste mai multFondurile europene nerambursabile rămân, în continuare, o sursă importantă de finanțare, mai ales pentru extinderea și consolidarea mediului de afaceri din România.
Citeste mai multMicro acreditările, o modalitate nouă și mai flexibilă de a învăța într-un timp scurt și a obține recunoaștere pentru anumite competențe pe un segment îngust al unui…
Citeste mai multIntegrarea tehnologiei în designul interior nu este doar un aspect estetic, ci o strategie comprehensivă pentru a aduce îmbunătățiri semnificative la nivel operațional și experiențial.
Citeste mai mult